enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da 75 mobil ekip sahada aşılama çalışması yürütüyor

Şanlıurfa’da 75 mobil ekip sahada aşılama çalışması yürütüyor
27.08.2021 13:16
0
A+
A-

Şanlıurfa’da, 75 mobil ekip sahada yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapılan aşılama çalışmalarına destek veriyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Abdullah Erin’in, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, din adamları, kanaat önderleri, iş insanları ve toplumun tüm kesimlerini dahil ederek başlattığı aşı seferberliği sayesinde Şanlıurfa, yüzde 55’lik kritik eşiği aşarak kırmızı kategoriden turuncuya geçti.

Vali Abdullah Erin de açıklamada, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

İl genelinde 75 mobil ekibin hizmet yürüttüğünü belirten Erin, şunları kaydetti:

“Hastaneler ve sağlık merkezlerindeki sabit aşılama birimlerinin yanında, il genelinde 75 mobil aşı ekibi, çarşı pazarda, camilerde, okullarda, evlerde ve iş yerlerinde vatandaşları aşılamak için olağanüstü bir gayret gösteriyor. Lütfen toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirerek aşılarımızı geciktirmeden yaptıralım, sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltalım. Tedbirler ve aşıyla inşallah tüm bu zorlukları aşacağız. Salgınla mücadelenin ilk dönemlerinde olduğu gibi vaka sayılarını en aza indirecek, can kayıplarını sıfırlayacak ve hedef kitlenin aşılanmasını bir an önce tamamlayacağımıza inanıyorum. Urfalım istesin yeter ki, zoru kolay eder inanın ki.”

HABERLER  Sağlık Bakanı Koca’dan deprem bölgesinde hastalık açıklaması
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.