enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Milletvekili Açanal Başkan Bayık’ı ziyaret etti

Milletvekili Açanal Başkan Bayık’ı ziyaret etti
15.09.2021 13:38
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı ziyarette bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan’a gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender  Açanal AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısından sonra Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı makamında ziyaret etti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Belediye Meclisi üyeleri ile bir araya gelerek ilçede yapılan ve yapılması devam eden projeler hakkında bilgi alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender  Açanal; ‘Bugün AK Parti Hilvan İlçe başkanlığımızda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısından sonra Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ve Meclis üyeleri ile bir araya gelip ilçemizde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımız uzun süredir birlikte çalıştığımız bir kardeşimiz. Göreve geldiği günden beri ilçenin kalkınması yönünde çok güzel projeler hayata geçirmiş,  alt ve üst yapı çalışmaları, sosyal, kültürel, eğitim ve daha birçok alanda Hilvan’da hizmetlerin en güzelini yapmak için gece gündüz demeden büyük çaba göstermiş ve ilçe halkının takdirini kazanmıştır. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Şanlıurfa’mızın güzel ilçesi için yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili 1 Ekim itibariyle TBMM açıldığı zaman Ankara’da gerekli girişimlerde bulunup projelerin tamamlanması için Başkanımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Yerel yönetimlerin çalışmaları bizim için çok önemli, yerel yönetimlerin vizyonunu aştıkça 2023 hedeflerine hazır hale gelmiş olacağız. Belediye Başkanımıza bugünkü ziyaretimizde göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.’ dedi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender  Açanal’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; ‘Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın huzuru, refahı, daha iyi imkanlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve ilçemizin kalkınması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender  Açanal’ın ziyaretlerinde ilçemizde bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projeler hakkında istişare edip, ilçemizin gelişmesine ve modernleşmesine büyük katkı sağlayacak olan yeni projeler hakkında destek istedik. Özellikle 3. etap toki konutları ile kentsel dönüşüm ve gelişim projesi ile ilgili destek olacağını ve ilgili bakanlıklarla görüşeceğini ifade etti. Daha modern daha gelişmiş bir Hilvan için elimizden geleni yapmaya hazırız.’ İfadelerine yer verdi.

HABERLER  Karaköprü'de hizmet istikrarı için Başkan Baydilli ve Milletvekili Yazmacı vatandaşlardan destek istedi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.