enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da AK Parti Teşkilatı sahaya indi

Şanlıurfa’da AK Parti Teşkilatı sahaya indi
27.09.2021 20:18
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı, Karaköprü ilçesine bağlı Hamurkesen Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı, sahadaki çalışmalarını hızlandırdı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Karaköprü kırsal mahalleleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlara istişarelerde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Ağan, “Milletvekilimiz Zemzem Gülender Açanal ve beraberindeki heyet ile beraber Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve meclis üyelerimiz ile bir araya gelip, Kırsal Hamurkesen mahallemizde halı dokuma merkezimizin açılışı gerçekleştirdik. Kanaat Önderleri, Muhtar ve vatandaşlarımız ziyaret edip, talep ve isteklerini dinleyip, esnafımızı ziyaret edip hayırlı bereketli kazançlı bir gün diledik. Sadece seçimde değil her zaman sahadayız, 19 yıldır milletimiz ile beraberiz, beraber olmaya hasret gidermeye talep ve isteklerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

“HEDEFLERİMİZE DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Açanal ise, “Karaköprü ilçemiz önemli ve hızla büyüyen bir ilçemiz. Kanaat önderleri muhtar ve vatandaşlarımız ile bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledik. Esnafımız ile hasret giderdik. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, Her zaman özverili çalışmalarından, kadın iş gücüne destek olduğu için Belediye başkanımız Metin Baydilli ve teşkilat çalışmalarında ötürü İlçe başkanımız Sait Ağan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“KIRSAL MAHALLELERİMİZİ KALKINDARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı Baydilli de,  “Milletvekilimiz, ilçe başkanımız, kadın kolları başkanımız ve meclis üyelerimiz ile beraber kırsal Hamurkesen mahallemizde halı dokuma merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Bu projeyle birlikte kırsalda yaşayan kadınlar halı dokuyarak üretim gerçekleştirecek ve kazanç elde edecek. Burada hem kadın elinden el emeği göz nuru halılar üretilip satılacak hem de kadınlar maharetli elleriyle gerçekleştirdikleri emeğin karşılığını alarak aile bütçesine katkı sunacak. Biz sadece rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında da çalışıyoruz ve vatandaşlarımıza nasıl da fazla faydalı oluruz düşüncesiyle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Erdoğan AK Parti’nin seçim beyannamesini açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.