enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5592
EURO
34,9748
ALTIN
2.448,66
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Yağmurlu
22°C

Urfa’da öğrenciler okula dağları taşları aşarak ulaşıyor!

Urfa’da öğrenciler okula dağları taşları aşarak ulaşıyor!
27.09.2021 20:15
0
A+
A-

Tamamlanmayan Kuzeybatı Çevre yolundan dolayı ne Şanlıurfa’nın ne de öğrencilerin çilesi bitiyor. Okul yolları çevre yolu güzergahında bulunan öğrenciler okullarına survivor parkurunu andıran bir yolu kullanarak ulaşabiliyor.

Şanlıurfa’da yıllardır bitirilmeyen Kuzeybatı Çevre yolunun tamamlanmaması okul yolu çevre yolu üzerinde bulunan öğrencileri de mağdur ediyor. Çevre yolu ile bağlantı yollarının tamamlanmamasından dolayı öğrenciler okullarına ulaşabilmek için her gün adeta dağı taşı aşıyor.

Devteyşti Mahallesi’nde oturan öğrenciler okullarına ulaşabilmek için her gün tamamlanmayan çevre yolunu geçiyor. Çevre yolunun tamamlanmamasından dolayı yolun bağlantı yolları da yapılamazken kent trafiğini çıkmaza sokan yol birde üstüne öğrencilere mağduriyet yaşatıyor. Her gün survivor parkurunu andıran yolu geçmek zorunda kalan öğrenciler eğitime dağı taşı aşarak ulaşıyor.

“HER GÜN TIRMANIYORUZ”

Yoldan dolayı mağdur olan öğrenciler ne evlerine ne de okullarına gidebildiklerini söyledi. Yolun tamamlanmasını istediklerini belirten öğrenciler, “Çok uzun mesafe yürüyoruz. Öğlen arasında yemek için eve gelip gidiyoruz. Bozuk yoldan dolayı okula geç kalıyoruz. Her gün böyle tırmanıyoruz” dedi.

HABERLER  Tehdit edildiği söylenmişti! Kuş'tan sevenlerine çağrı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.