enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5345
EURO
34,9749
ALTIN
2.433,76
BIST
9.803,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptı

Şanlıurfa’da Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptı

Şanlıurfa’da Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptı
14.11.2021 14:30
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, mesleği yolcu otobüsünde muavinlik olan damat, gelini, süslediği otobüsle evinden aldı.

Fevzi Dağbaşı, çiçek ve kurdelelerle gelin arabası olarak süslettiği yolcu otobüsüyle gelin Fatma Güzel’in Karaköprü ilçesindeki evine gitti. Damat Dağbaşı, gelin Güzel’i dualar eşliğinde yolcu otobüsüne bindirdi. Oynanan oyunların ardından çift, konvoyla otobüsle ilçe turu yaptı. Çift, daha sonra düğün yapılacak alana geldi. Şoför koltuğundaki damat ile muavin koltuğundaki gelini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gelin ve damadın otobüsle yolculuğunu gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla konvoyu görüntüledi.

Otobüs sevdasının bu fikri sağladığını söyleyen Fevzi Dağbaşı, “Otobüs sevdam vardı, sevdiğim kadınla birleştirmek istedim ve bunu başardım, mutluyum” dedi.

Eşinin fikrine saygı duyduğunu belirten Fatma Güzel ise kendileri için unutulmayacak bir anı olduğunu ifade etti.

HABERLER  Şanlıurfa'nın ölüm ilan sayfası pes etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.