enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Fakıbaba’nın istifasının nedeni belli oldu

Fakıbaba’nın istifasının nedeni belli oldu

Fakıbaba’nın istifasının nedeni belli oldu
20.10.2022 10:37
0
A+
A-

AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifası gündeme bomba gibi düşen Ahmet Eşref Fakıbaba, açıklamada. İYİ Parti lideri Meral Akşener ile son dönemde iki uzun görüşme yaptığını söyleyen Fakıbaba, “Meral Akşener benim Urfa’da ve ülkede çok faydalı olacağımı söyledi. Bu beni çok mutlu etti” dedi. Fakıbaba, İYİ Parti rozetini çarşamba grup toplantısında takacak.

AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifası ettiği açıklamasıyla gündeme gelen Ahmet Eşref Fakıbaba, açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile son dönemde iki uzun görüşme gerçekleştirdiği bilgisini veren Fakıbaba, “Meral hanım çok saygı duyduğum bir lider” dedi.

Çok doğru bir karar aldığına inandığını söyleyen Fakıbaba, “Ben çok iyi olacağına inanıyorum. Onunla (Akşener) bizim Türkiye için çok güzel şeyler yapacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Meral Akşener’in kendisinin milletvekili olup olmadığını bilmediğini söylediğini ifade eden Fakıbaba, “Ben senin milletvekili olduğunu vallahi bilmiyordum dedi. Ben Urfa’nın peşindeyim dedi. Milletvekillerinin sayısı artsın gibi bir şey yok. Onun Fakıbaba’ya sevgisi saygısı var. Fakıbaba’nın faydalı olacağını düşünüyor Urfa’da ve ülkede. Bu beni çok mutlu etti” açıklamasında bulundu.

İYİ PARTİ ROZETİ GRUP TOPLANTISINDA TAKILACAK

Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılışının çarşamba günü Meclis’te partinin grup toplantısında olacağını söyledi.

“Urfa’yı asla yalnız bırakmam” diyen Fakıbaba, “Urfa’ma geleceğim, bundan sonra daha fazla geleceğim. Çok farklı Fakıbaba olması lazım. Artık daha rahat konuşacağım” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Bakan Vedat Bilgin müjdeyi verdi!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.