enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5454
EURO
34,8282
ALTIN
2.438,39
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Herkes Ankara’daki “Balıklıgöl’e” akın etti!

Herkes Ankara’daki “Balıklıgöl’e” akın etti!

Herkes Ankara’daki “Balıklıgöl’e” akın etti!
16.11.2021 19:50
0
A+
A-

Ankara’da düzenlenen Tam Bana Göre Festivali’ne Balıklıgöl minyatürü ile katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, tanıtımda büyük fark yarattı. Ziyaretçiler Balıklıgöl’ü ziyaret edip balıklara yem atarak güzel vakit geçirdi.

Başkent Ankara’da tam manasıyla Şanlıurfa rüzgarı esiyor.

16-21 Kasım tarihleri arsında Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen “Tam Bana Göre Festivali” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile bugün başladı. Yoğun ilgi görülen festivalde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı. Festivalde bir stand açan Büyükşehir Belediyesi tanıtım için broşür, dergi, yöresel lezzetleri ön plana çıkarırken standa yerleştirdiği minyatür Balıklıgöl ile de adeta tanıtımda şov yaptı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı’nca çevre düzenlemesi dahil olmak üzere eksiksiz tasarlanan minyatürde gerçek balıklar da yer aldı. Ziyaretçiler Şanlıurfa’da olduğu gibi burada da balıklara yem atma şansı buldu. Balıklıgöl minyatürü sayesinde stant adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Ziyaretçiler kendilerini adeta Şanlıurfa’ya gelmiş gibi hissettiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti ve mutlaka Şanlıurfa’ya gelerek Balıklıgöl’deki manevi atmosferi solumak istediklerini dile getirdi.

BİHA

HABERLER  Şanlıurfa'da Şehit Necmettin öğretmen görev yaptığı okulda anıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.