enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Belediye Bahçesi açıldı! Vekil ve başkanlardan Beyazgül’e tam destek

Belediye Bahçesi açıldı! Vekil ve başkanlardan Beyazgül’e tam destek

Belediye Bahçesi açıldı! Vekil ve başkanlardan Beyazgül’e tam destek
09.04.2022 21:36
0
A+
A-

Belediye hizmet binasını yıkarak yerine meydan kazandıran Zeynel Abidin Beyazgül’e milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanından tam destek geldi. Başkanlar binaların yıkımı ile şehre meydanlar kazandırılmasına destek verdiklerini d

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Belediye Bahçesi ve Şair Nabi Dijital Sinema Salonu’nun açılışı bu akşam gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’ne bağlı Atatürk Bulvarı üzerindeki eski belediye hizmet binasının yıkıldı ve yerine açılışı yapılan meydan kazandırıldı. Törene, ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, muhalif partilerden başkanlar, ilgili kurum amirleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKANLARDAN BEYAZGÜL’E DESTEK SÖZLERİ

BAŞKAN KUŞ’TAN “YIKAN BAŞKAN” ALGISINA TEPKİ

Törende bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, yıkım kararları üzerinden sosyal medyada Başkan Beyazgül’e yönelik algı oluşturulduğunu ifade ederek duruma tepki gösterdi. Başkan Kuş tarihi gün yüzüne çıkarmak için yıkım çalışmalarının yapıldığına dikkat çekti ve “Bir algı oluşturmaya başladılar. Neymiş, yıkan başkan. Biz buradan Zeynel Başkanımıza sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. Aslında yıkarak tarihi ortaya çıkardı. İçinde bulunduğumuz bu yeni alanı sadece yeşil alan olarak görmemiz lazım. Bir belediye vardı burada, bize göre ucubeydi. Millet hanını baltalamıştı. Yıkımıyla Millet Hanını ortaya çıkarmış oldu” dedi.

BAŞKAN CANPOLAT: YEŞİL ALAN OLMASI BİZİ MUTLU ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat da Başkan Beyazgül’e yeşil alana katkılarından dolayı teşekkür ederek “Etrafın yeşil alan olması, açılması, ferahlaması bizi son derece mutlu etti. Şehrimizin her yerinde, bütün ilçemizin de harıl harıl çalışmaları var. Bir şehir meydanları, ana sokakları, tarihçi ve kültürü ile anılır. Buraya ben aynı zamanda meydan da ifadesini kullanarak Zeynel Başkanıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERLER  Konseri yasaklanan Akkaya: Sağ olduğum sürece şarkı söylemeye devam edeceğim

BAŞKAN KIRIKÇI:  DAHA YIKILACAK ÇOK ALAN VAR

AK Parti İl Başkanı Kırıkçı da Başkan Beyazgül’e hem destek verdi hem de yeni yıkımlar yapılması gerektiğinin altını çizerek şöyle konuştu:

“Sağıma soluma baktığım zaman bu yıkım hikayesinin devam etmesi lazım. Daha çok yıkılacak alan var. Daha çok açığa çıkarılacak mekan var. İnşallah bu mekanlar Şanlıurfa’ya kazandırılır. Aşağı çarşıda yıkılması gereken yerler var. Bu şehrin trafik yoğunluğunu yükünü azaltmak açısından da önemli. Böyle mekanların şehrimize nefes aldıracağı ve şehircilik açısından kıymetli bulduğumuz bir anlayış. Bu hikayenin buradan devam etmesini istiyorum.”

VEKİL CEVHERİ: AHMET BAHÇIVAN İŞ MERKEZİ’NİN DE KESİNLİKLE KALKMASI LAZIM

Milletvekili Cevheri de tüm konuşmalara destek veren bir açıklama yaptı ve yıkılacak alanının adını da vererek “Değerli başkanım size çok teşekkür ediyorum. Burayı aslına döndürdünüz. Ahmet Bahçıvan İş Merkezi’nin de ortadan kaldırılması lazım. Kesinlikle kalkması lazım. Memleketin kalbine bir hançer gibi saplanmış. Daha yıkılması gereken yerler var. Urfa’nın tarihi değerlerini ortaya çıkarmamız lazım” ifadelerini kullandı. 

VEKİL ÖZCAN: İNANDIĞIN HER BİNAYI YIK!

Milletvekili Özcan da “Ucube” dediği hizmet binasının yıkılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Beyazgül’e teşekkür etti. Sosyal medyadaki algılara sessiz kaldıkları özeleştirisinde de bulunan Vekil Özcan “Bizler suskun kaldık. Acaba neler oluyor diye. Bu meydan buraya çıktığı zaman hepimiz cesaretlendik. Zeynel Başkan, artık inandığın her binayı yık. Yerine böyle eserler kazandıracağına inanıyoruz. Hepimiz yanındayız, bütün desteklerimiz sizinle olacak. Sana güveniyoruz” dedi. 

Konuşmaların ardından Belediye Bahçesi ve Şair Nabi Dijital Sinema Salonu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.