enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5227
EURO
34,8378
ALTIN
2.427,14
BIST
9.689,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Urfa’da Kur’an Kursu çocukları için iftar programı

Urfa’da Kur’an Kursu çocukları için iftar programı

Urfa’da Kur’an Kursu çocukları için iftar programı
09.04.2022 14:29
0
A+
A-

Karaköprü’de düzenlenen İftar programında sergilenen Karagöz-Hacivat ve Meddah gösterileri çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Karaköprü Müftülüğü’ne bağlı Esentepe Hz. Sümeyye 4-6 yaş Kur’an Kursu “Çocuk İftarı” programı düzenledi.

Kursun yöneticisi Necla Usanmaz tarafından organize edilen iftar programına; Karaköprü ilçe Müftüsü Mehmet Koç, kursun bağlı bulunduğu Hacı Mehmet Demircioğlu Camii İmam Hatibi Ahmet Sabuncu, kurs öğretici ve personelleriyle birlikte 100 öğrenci katıldı.

İftarda mangal, akide şekeri, pamuklu şeker ve halka tatlı, ustaları tarafından alanda yapılarak misafirlere ikram edildi.

Organizasyonda, Karagöz-Hacivat ve Meddah gösterileriyle de çocuklar doyasıya eğlendi.

“ETKİNLİĞİMİZ AMACINA ULAŞTI”

Program sonunda amaçlarının çocukların Ramazan ayında manevi değerlere bağlı kalarak, keyifli ve verimli bir akşam geçirmelerini sağlamak olduğunu belirten Kurs Yöneticisi Necla Usanmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikle programımıza verdiği destekleri ve katılım sağladığı için, ilçe Müftümüz Mehmet Koç Hoca’mıza çok teşekkür ediyorum. Bu iftarı düzenlemek istememizdeki amacımız, çocuklarımızın Ramazan ayında manevi değerlerimize bağlı kalarak, keyifli ve verimli bir akşam geçirmelerini sağlamaktı. Gece sonunda çocukların yüzündeki mutluluk ifadesi ve velilerimizin takdiri bize etkinliğimizin amacına ulaştığını gösterdi. Ayrıca bu etkinlikte özveriyle çalışan mesai arkadaşlarım olan kurs öğreticileri ve personellerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERLER  İl Sağlık Müdürlüğü: Hastaların yarısı randevusuna gelmiyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.