enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3740
EURO
34,9623
ALTIN
2.325,52
BIST
9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Akçakale’de ‘kuyu’ tartışmasında silahlar konuştu!

Akçakale’de ‘kuyu’ tartışmasında silahlar konuştu!

Akçakale’de ‘kuyu’ tartışmasında silahlar konuştu!
02.07.2022 12:44
0
A+
A-

Akçakale’de yabancı uyruklu iki aile arasında yaşanan ‘kuyu’ kavgasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa’da hemen hemen her gün yaşanan asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez Akçakale kırsalında meydana gelen silahlı kavgada kan aktı.

Olay, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı kırsal Kepezli Mahallesi’nde saat 13.30’da meydana geldi.

İddiaya göre, mahallede yabancı uyruklu iki aile arasında yapılacak bir kuyu nedeniyle yer tartışması çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Olayı gören çevredekiler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine giden jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise ismi öğrenilmeyen bir kişinin hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralanan Mervan M. (29) adlı kişiyi ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERLER  Şanlıurfa'da Sokağa çıkma kısıtlamasında çobanlar işlerinin başında
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.