enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

İbo’nun Şiwan Perwer’e de borcu varmış

İbo’nun Şiwan Perwer’e de borcu varmış

İbo’nun Şiwan Perwer’e de borcu varmış
30.07.2022 20:07
0
A+
A-

Son günlerin sıkça gündemde olan ismi İbrahim Tatlıses’in hacizlerle başı belada. Daha önce Yapımcı Erol Köse, alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı İbrahim Tatlıses’in “Tatlıses” markasına haciz koydurmuştu.

Bu kez de Tatlıses’i, 2014’te açılan telif davasında davayı kaybedince Şivan Perver’in avukatları Tatlıses’i icraya verdiği ortaya çıktı. 

Devlete olan vergi ve sigorta borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konan şarkıcı İbrahim Tatlıses’in Kürt kökenli sanatçı Şiwan Perwer’le da mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Perwer 2014’ yılında  İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazandı. Telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e hiç bir ödeme yapılmadı. Bunun üzerine Şivan Perver’in avukatları Tatlıses’i icraya verdiği ortaya çıktı.

IMG 20220727 WA00372

Beraber sahneye çıkmışlardı

Çözüm süreci döneminde Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İbrahim Tatlıses’le birlikte sahneye çıkarak el ele poz veren Şivan Perwer, o dönem çok tartışma konusu olmuştu. 2013 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve İbrahim Tatlıses ile Diyarbakır’da sahne alarak düet yapmışlardı. 

HABERLER  Siverek’te kuduz vakası!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.