enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3360
EURO
35,1197
ALTIN
2.241,35
BIST
8.722,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
17°C
Şanlıurfa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

Urfa’daki hastanelere üstün başarı belgesi

Urfa’daki hastanelere üstün başarı belgesi

Urfa’daki hastanelere üstün başarı belgesi
12.08.2022 09:33
0
A+
A-

Şanlıurfa’daki tüm kamu hastaneleri ile kentteki tüm ağız ve diş merkezleri olmak üzere toplam 16 kamu kurumu, bakanlığın kalite değerlendirmelerinde üstün başarı elde etti.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi kapsamında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sağlıkta kalite değerlendirmeleri çerçevesinde, Şanlıurfa 2022 yılında, tüm kamu hastaneleri ile İl geneli tüm ağız ve diş merkezleri olmak üzere toplamda 16 kamu kurumu, Bakanlık Kalite Değerlendirmeleri ve Denetimleri başarıyla tamamladı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, “Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde ADSH,2 Ağız Diş Sağlığı merkezi ve 13 kamu hastanesi, 8 hastane üstün başarı sağladıkları için gelecek yıl kalite denetimlerinden muaf olacak. Bu nedenle hastanelerde çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Pandemi sürecinin kurum ve çalışanlarda oluşturduğu yıpratıcı ve yıkıcı etkilerinin azaltılarak ve çalışma motivasyonunu arttırıcı faaliyetlerle sürecin sağlıklı ve başarılı bir şekilde olması sevindiricidir. Ben tekrar tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek başarılarının devamını dilerim” dedi.

UĞURLU: ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTEYİZ

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü İl kalite Koordinatörü N. Esma Uğurlu ise, “Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörlüğü olarak ilimizde sağlık hizmetinin etkin, etkili, verimli, zamanında ve hakkaniyet çerçevesinde sunulması adına hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak yönünde Sağlık Bakanlığımızın 2022 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirme ve Denetimleri ilimizde toplamda 13 kamu hastanemiz ile ADSH ve 2 adet ADSM ve üstün bir başarıyla tamamladı.

Bir önceki döneme göre kamu hastanelerimizin yıllık ortalama kalite puanları oldukça yükselmiş olup, ülke geneli ortalamanın üzerinde olduğu görülmüştür.  Pandemi sürecinde yorgun düşmüş sağlık çalışanlarımız ve idarecilerimizin üstün gayret ve destekleri olmuş. Bakanlığımız değerlendirmeleri denetimleri sonucunda kalite de toplamda 16 kamu kurumumuzun göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı müdürlüğümüz bünyesinde İl Sağlık Müdürümüzün ve hizmet başkanlarımızın katılımları ile hastane yönetiminden başhekimlerimize hastanelerimiz adına plaket ve teşekkür takdimi gerçekleştirilmiştir.

HABERLER  Urfa’da depremde 10 bin lira destek ödenen hane sayısı

Sağlıkta kalite hizmetlerinin hastanelerimizde daha üst seviyelere çıkarabilmek adına İl Sağlık Müdürlüğümüz olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Halkımızın da bu yönde desteklerini beklemekteyiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.