enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5465
EURO
34,9405
ALTIN
2.443,63
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine “En yeşil ofis” ödülü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine “En yeşil ofis” ödülü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine “En yeşil ofis” ödülü
01.08.2022 17:41
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kurum içerisinde yaygınlaştırdığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile Türkiye genelinde en az kâğıt israfı yapan belediye seçildi. Envision Kuruluşu tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine tevdi edilen “En Yeşil Ofis” ödülünü Başkan Beyazgül aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulusal Ve Uluslararası Alanlarda Ödüllere Almaya Devam Ediyor. Geçtiğimiz Aylarda Güney Kore Ulusal Meclisinde Gerçekleştirilen 2022 Uluslararası Liderlik Ödülleri Töreninde ‘Çevre Lideri Ödülü’ne Layık Görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Bu Kez Envision Kuruluşu Tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine Tevdi Edilen “En Yeşil Ofis” Ödülünü Aldı.

Şanlıurfa İçin “Büyükşehir’den Büyük Tasarruf” Diyerek Hizmetleri Birer Birer Şehre Kazandıran Beyazgül, Belediye Bünyesinde Kâğıt İsrafını Önlemek Amacıyla Da Elektronik Belge Yönetim Sisteminin Yaygınlaştırılmasını Sağladı.

Kâğıttan Elektronik Yöntemlerle Elde Edilen Tasarruf Tüketimi Azaltırken Ağaçların Korunmasına Da İmkân Sağladı. Ebys Sistemi İle 1,6 Milyon Elektronik Belge Üretilirken Binlerce Ağaç Kesilmekten, Kâğıt Olmaktan Kurtarılmış Oldu.

“YEŞİLİ, AĞAÇLARI, DOĞAYI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Beyazgül, “Envision Kuruluşu Tarafından Belediyemize En Yeşil Ofis Ödülü Layık Görülmüştür. Bu Ödülü Şahsımıza Layık Gördükleri İçin Teşekkür Ediyorum. Ülkemize Gerek Ağaç Kesiminde Gerekse Diğer Konularda Daha Yeşil Bir Ortamın Bozulmaması Noktasında Çalışmalar Yapan Belediyelere Veriliyor. Belediyemiz Demek Ki Yaptığı Dijital Çalışmalarla Daha Fazla Yeşili Korumuş, Daha Fazla Doğayı Korumuş, Bu Nedenle De Dikkat Çekmiştir. En Yeşil Ofis Ödülü Bizlere Takdim Edildi. Burada Esas Olan Bizlere En Büyük Ödül Şu Ağaçların Kesilmemesidir. Doğanın Bozulmamasıdır Ki Biz Zaten Bunu İstiyoruz. Netice İtibari İle Bizim Elektronik Dijital Sitemimiz Çok Güçlü Biz Bu Gücü Artırarak Devam Ettireceğiz” İfadelerine Yer Verdi.

“DİJİTAL DÖNÜŞÜME KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

HABERLER  Erdoğan: Üniversitelerimizde eğitim öğretimin kesintisiz sürmesi konusunda kararlıyız

CBKSOFT – ENVİSİON KURULUŞU KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRÜ AYBERK YURTSEVER, “HER YIL EN YEŞİL OFİS ADIYLA BİR ARAŞTIRMA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. BU ARAŞTIRMADA ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)’NE BAĞLI OLARAK ÇALIŞTIĞIMIZ KURUMDA NE KADAR KÂĞIT TASARRUFU SAĞLANDI VE NE KADAR KATI ATIK OLUŞUMU ÖNLENDİ BUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYORUZ. BU SENE YAPTIĞIMIZ ARAŞTIRMADA ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ, EN ÜST SIRALARDA YER ALDI. DİJİTAL DÖNÜŞÜME VE DOĞAYA KATKILARINDAN DOLAYI BUGÜN SAYIN BAŞKANIMIZA BİR PLAKET SUNDUK. BAŞKANIMIZIN ŞAHSINDA TÜM BELEDİYE ÇALIŞANLARINA DA TEŞEKKÜR EDERİZ” DİYE KONUŞTU.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.