enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Tedavisi tamamlanan yavru leylekler doğaya salındı

Tedavisi tamamlanan yavru leylekler doğaya salındı

Tedavisi tamamlanan yavru leylekler doğaya salındı
29.08.2022 15:07
0
A+
A-

Fırtınada oluşan elektrik akımı sebebiyle annelerini kaybeden ve yaralanan yavru leylekler, Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezin’deki tedavilerinin tamamlanmasının ardından göç için yeniden doğaya salındı.

Fırtınada oluşan elektrik akımı sebebiyle annelerini kaybeden ve yaralı halde bulanan 3 yavru leylek, Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerince  tedavileri için Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

Tedavileri tamamlanan yavru leylekler, Şanlıurfa DKMP ekipleri tarafından göç için yeniden doğaya bırakıldı.

DKMP’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Anneleri olmasa da DKMP var. Anne şefkatiyle:) Fırtınada oluşan elektrik akımı sebebiyle annelerini kaybeden 3 yavru leyleğe sahip çıktık. Şanlıurfa Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavileri tamamlanan yavruları göç için yeniden doğaya bıraktı.”

HABERLER  Kent Konseyi’nden Balıklıgöl'deki balık ölümlerine ilişkin açıklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.