enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Karadağ: Elindeki kiri başka yere bulaştırmaya çalışıyorlar

Karadağ: Elindeki kiri başka yere bulaştırmaya çalışıyorlar

Karadağ: Elindeki kiri başka yere bulaştırmaya çalışıyorlar
21.09.2022 14:48
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı’nın ‘CHP’li belediyelerde yolsuzluk var’ sözlerine tepki gösterdi.


Adam kayırma ve yolsuzluğun nasıl yapıldığının kitabını yazanların her gün farklı ihale şaibeleriyle gündeme gelen mevcut yönetimin vekilinin CHP’li belediyelerde yolsuzluk yapıldığını iddia ettiğini söyleyen CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ , “Yolsuzluk patentini alanlar, elinde kiri başka yerlere bulaştırmaya çalışıyor. Ekonomiyi berbat edenler halkı her gün fakirleşmeye mahkum edenler her gün ihale yolsuzluğu ile gündeme gelenler kendi kapısının önünü temizlemeden bizim belediyelerimize iftar atmanın derdine düşmüş durumdalar” dedi.

YOLSUZLUKTA HERKESE DERS VERİRLER
Başta İstanbul olmak üzere Ankara gibi birçok büyükşehirde hala seçimi kaybetmeyi sindiremeyenlerin iftira atma derdine düştüğünü söyleyen Başkan Karadağ, “Halkımızın hizmetlerimizi de görmesiyle bir daha yönettiğimiz illerde seçimi kazanamayacaklarını bilen iktidar partisinin vekilleri iftira ile bizleri sindirebileceklerini ve belediyeleri tekrardan kazanabileceklerini sanıyorlar. Yolsuzluk da herkese ders verebilecek durumda olanların bizim belediyelerimizi ağızlarına almalarını da şaşkınlıkla karşılıyoruz.  2019 yılında yapılan belediye seçimlerinden bugüne partimizin oy oranının her geçen gün artması, vatandaşın ilgisinin partimize her geçen gün çoğalması birilerinin korkmasına neden oluyor. Adeta rüyalarına giriyor. İşte bu yüzden bu yükselişi nasıl durdurabiliriz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin nasıl önünü kesebiliriz diye düşünenler sadece iftiraya başvurabiliyor. CHP’li belediyelerde sadece vatandaşa hizmet olur. Bizim yönettiğimiz belediyelerde yetimin, halkın parası yolsuzluğa ve adam kayırmacılığa harcanmaz. Kendi belediyelerine akrabalarını işe dolduranlar, halkın parasıyla zevki sefa içerisinde yaşayanlar, halkın parasını hiç edenler kendi düştükleri çukura partimizin belediyelerini sokmaya çalışmasınlar.” diye konuştu.

HABERLER  Suruç'ta kazanan aday belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.