enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa ulaşımda konfora ulaşıyor

Şanlıurfa ulaşımda konfora ulaşıyor

Şanlıurfa ulaşımda konfora ulaşıyor
23.09.2022 12:07
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin sipariş verdiği otobüsler kente getiriliyor. Akıllı ulaşımda vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 174 adet otobüs katacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların rahatı için kentte konforlu ulaşım sağladıklarını ifade etti.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYENCE SİPARİŞ VERİLEN 174 ADET OTOBÜS KENTE GELMEYE DEVAM EDİYOR. 45 ADET OTOBÜS BEL-SAN A.Ş YETKİLİLERİ TARAFINDAN TESLİM ALINDI.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Sekreter Ferit Dağdeviren, kente getirilen 6 adet körüklü araçlarda incelemelerde bulundu. Başkan Beyazgül, BEL-SAN A.Ş. Genel Müdürü Levend Çelik’ten araçlarla ilgili bilgi aldı.

BEYAZGÜL: YAKITTAN TASARRUF, ULAŞIMDA KONFOR

Akaryakıttan tasarruf sağlayarak vatandaşlara konforlu ulaşım hizmeti sunduklarını belirten Beyazgül, ‘’Ulaşımı konforlu yapmak ve rahatlatmak için 150 adet toplu ulaşım aracı sipariş ettik. Toplu ulaşım araçlarımız kısım kısım teslim edilmekte ve kente getiriliyor. Bugüne kadar 45 araç teslim edildi. Şimdi 6 tane körüklü aracımız teslim edildi. Araçlarımız da daha konforlu, insanlarımız daha rahat seyahat edecekler. Yolcu sayısı yoğun olduğu zamanlarda körüklü hizmet verecektir. Akaryakıttan tasarruf etmek için de yoğun olmayan zamanlar da küçük araçlarımızı kullanacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Doğa dostu, çevreye duyarlı 4 kapılı, Wifi özelliği, Led ekran televizyon ve son teknoloji ile donatılan körüklü otobüsler 18 metre uzunluğunda olup Şanlıurfalılara şehir içi ulaşımda daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek.

6, 8, 12 ve 18 metre olarak sipariş verilen otobüsler etaplar halinde kente gelmeye devam edecek. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehir içi toplu taşımada yeni alınan araçlarla gücüne güç katacak. Yeni alınan otobüsler ihtiyaca göre belirlenecek hatlarda görevlendirilecek.

HABERLER  Karaköprü'de yeşil alan sayısı artıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.