enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5679
EURO
35,0040
ALTIN
2.429,00
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Bakan Kurum duyurdu! Karaköprü’ye Millet Bahçesi yapılıyor

Bakan Kurum duyurdu! Karaköprü’ye Millet Bahçesi yapılıyor

Bakan Kurum duyurdu! Karaköprü’ye Millet Bahçesi yapılıyor
18.10.2022 20:50
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi için millet bahçesi müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum “Karaköprü ilçemize bir millet bahçesi kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ŞANLIURFA- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum geldiği Şanlıurfa’da millet bahçesi müjdesi verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ndeki basın açıklamasında konuşan Bakan Kurum “Milletimize, gençlerimize, bize umutla bakan evlatlarımıza her mevsim hizmet edecek temiz hava sahalarını armağan ediyoruz. Çocuklarımızın huzurlu geleceğine can suyu olacak parklar, bahçeler, yürüyüş ve bisiklet yolları, hobi bahçeleri inşa ediyoruz. Millet bahçelerimizi her yaştan her kesimden insanımıza hitap edecek donatı ve projelerle düzenliyoruz” diyerek kentteki millet bahçesi projeleri hakkında bilgiler paylaştı

URFA İÇİN 11 MİLLET BAHÇESİ

Kent için 11 millet bahçesi projesinin yürütüldüğünü ifade eden Bakan Kurum “Şanlıurfa’mızda toplam büyüklüğü 1.2 milyon m² olan 11 millet bahçesi projemiz var. Viranşehir, Haliliye ve Eyyübiye millet bahçelerimizin yapımında sona geldik. Birecik, Ceylanpınar, Halfeti ve Akçakale millet bahçelerimizin ihalelerini yaparak yapımına başladık. Karaköprü, Harran, Hilvan ve Suruç millet bahçelerimizin de projelendirme çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

KARAKÖPRÜ’YE MİLLET BAHÇESİ KAZANDIRILACAK

Karaköprü için müjde veren Bakan Kurum “Ben buradan bir müjdeyi de paylaşmak istiyorum. İnşallah Karaköprü ilçemize ilk etapta 140 metrekare büyüklüğünde bir millet bahçesi kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERLER  İki doz aşılamada 'mavi kategori'ye giren il sayısı 24'e yükseldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.