enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3373
EURO
34,7963
ALTIN
2.389,24
BIST
10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C

Chp heyeti Şanlıurfa’da pamuk üreticileri için sahada

Chp heyeti Şanlıurfa’da pamuk üreticileri için sahada

Chp heyeti Şanlıurfa’da pamuk üreticileri için sahada
02.11.2022 12:06
0
A+
A-


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından oluşturulan bir heyet Şanlıurfa’ya gelerek pamuk çiftçisinin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.


CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Adana Milletvekili Ayhan Barut genel merkez tarafından pamuk çiftçilerinin sorunlarını yerinde görmek için genel merkez tarafından Şanlıurfa’ya gönderildi.

Milletvekilleri Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ile birlikte ilk olarak Hilvan Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hikmet İpar ile bir araya gelen CHP heyeti sorunlarını ve sıkıntıları dinleyerek not aldı.


Pamuk üreticisinin perişan durumda olduğunu sorunları görmek amacıyla Şanlıurfa’ya geldiklerini belirten Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Geçen yıl 16 liraya kadar çıkan pamuk fiyatı bu yıl 12.5 liraya kadar düşmüş durumda. Pamuk üreticisi perişan ve artık üretmek istemiyor. Tarlalar boş kalıyor.

Mazot, gübre ve diğer kalemlerde artan maliyetler nedeniyle çiftçi ektiğinin karşılığını alamıyor. Bizler her zaman üreticinin yanındayız. Yaşanan sorunları yerinde görür hazırladığımız raporu Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacağız” dedi.


CHP heyeti daha sonra pamuk üreticileriyle de görüşerek yaşanan sıkıntıları ve sorunları dinledi.

HABERLER  Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Kadın Kolları Teşkilatını tebrik etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.