enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

En iyi narkotik polisi anne! Urfa ve ilçelerinde eş zamanlı program…

En iyi narkotik polisi anne! Urfa ve ilçelerinde eş zamanlı program…

En iyi narkotik polisi anne! Urfa ve ilçelerinde eş zamanlı program…
10.11.2022 22:31
0
A+
A-

“En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” kapsamında 13 ilçeyi kapsayan annelerin de katıldığı eş zamanlı program düzenlendi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, mücadelede kararlılık vurgusu yaparak “Kökünü kurutana kadar’ diyerek zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz mücadelemizde, annelerimizin desteği de bizimle” dedi.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nce 13 ilçede ortak program düzenlendi.

Programa Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve il protokolü katıldı. 13 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen programa vatandaşlar da yoğun katılım sağladı. Uyuşturucu ile mücadelede anneler ile birlikte çalışmayı hedefleyen program ile annelere farkındalık ve bilinçlendirme eğitimleri verildi.

Programa dair konuşan Vali Ayhan, uyuşturucunun kökünü kurutana kadar mücadeleye devam edeceklerini dile getirdi ve ” ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında, bugün annelerimizle bir araya geldik. “Kökünü Kurutana Kadar” diyerek zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz mücadelemizde, annelerimizin desteği de bizimle. Mücadeleye devam!” dedi.

BAKAN SOYLU TEBRİK ETMİŞTİ

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kentte uyuşturucu ile mücadelede gösterilen başarıdan dolayı da Vali Ayhan ve Emniyet Müdürü Ulucan’ı tebrik etmiş ve  “Kararlılıkla devam edin” talimatı vermişti. 

HABERLER  Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Tınca, Şanlıurfalı iş insanlarıyla buluştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.