enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Başkan Baydilli: Öğretmenlik en onurlu mesleklerden biridir

Başkan Baydilli: Öğretmenlik en onurlu mesleklerden biridir

Başkan Baydilli: Öğretmenlik en onurlu mesleklerden biridir
24.11.2022 08:15
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak öğretmenlerin geleceği şekillendirecek gençleri yetiştirmekle çok değerli bir görev üstlendiklerini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Baydilli mesajında peygamber mesleği olan öğretmenliğin kutsal ve geleceği şekillendirecek gençleri yetiştiren değerli bir görev olduğunu ifade etti.

Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenlik kelimelere sığamayacak derecede ulvi ve önemli bir meslektir. Şüphesiz ki öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen; öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan en onurlu mesleklerden biridir.

Öğretmenlerimiz çocuklarımıza verdikleri fenni ve ahlaki eğitimle topluma şekil veren güzel bir vazifenin fedakâr temsilcileridir. Yurdun her köşesinde, en ücra köylerde büyük fedakârlık örneği göstererek geleceğe dokunacak sağlam nesiller yetiştirmek için uğraşıyorlar. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakarlıkla çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır.

İyi yetişmiş, donanımlı ve yeteneklerini açığa çıkarıp olumlu yönde kullanabilen nesillerin olduğu toplumlar her zaman gelişim gösterir ve dünyanın güçlü toplumları arasında yerini muhakkak alır. Söz konusu toplumların oluşmasında da en önemli görev muhakkak ki kıymetli öğretmenlerimize düşmektedir.  Bu uğurda şehit olan Ayşenur, Necmettin, Aybüke öğretmenlerimize ve ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, icra etikleri kutsal görevlerinde başarılar diliyorum”.

HABERLER  Karacadağ Kayak Merkezi'nde kayak sezonu başladı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.