enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
ALTIN
2.459,12
BIST
9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa’da Gelecek Partisine Verilmeyen Miting Alanı Akparti’ye verildi!

Şanlıurfa’da Gelecek Partisine Verilmeyen Miting Alanı Akparti’ye verildi!

01.12.2022 18:20
0
A+
A-

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl başkanı Dr. Abdullah Yeşil resmî Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Dr. Yeşil yaptığı açıklama da şöyle dedi: Ahmet Davutoğlu’nun 29.10.2022 ve 26.11.2022 tarihinde Şanlıurfa da Halk Buluşmasına izin vermeyen Valilik, Ak Parti Genel Başkanın gelişini neden göstermişti! Valiliğin (21.11.2022-05.12.2022) 15 Günlük yasaklama kararı var. Karar Sadece Muhalefet için mı alındı? Yasak ise Ak Parti’ye nasıl izin veriliyor? dedi.

Ayrıca; Dr. Abdullah Yeşil’in yaptığı açıklamasına Gelecek Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’da müdahil olarak Twitter hesabından şöyle bir Twit attı; Özgürlük size, yasaklar bize mi?
Bu da geçer Ya Hû! diyerek tepkisini dile getirdi.

Ayrıca Dr. Yeşil şunları söyledi; Genel Başkanımızın katılacağı bir halk buluşması için Şanlıurfa valiliğine 2 defa müracaat ettik. Birincisi 29 Ekim 2022 tarihinde Novada Avm yanında halk buluşması düzenlemek istedik. Tarafımıza trafik aksayacağından olumsuz cevap verildi. İkincisinde ise 26 Kasım 2022 tarihinde Halk buluşması içinde izin talebinde bulunduk be yine o tarihte Akparti genel başkanının o tarihte Urfa’da miting yapacaklarını söyleyerek tarafımıza olumsuz cevap verildi. Yine Şanlıurfa valiliği 15 günlük miting ve gösteriler için yasak kararı verdiği halde 15 günlük süre dolmadan Akparti’ye miting için izin vermiştir. dedi.

HABERLER  Urfa Dergah Camisi'nde gerginlik! İmam Suriyelilerden bahsedince...
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.