enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Viranşehir’e değer kazandıracak proje

Viranşehir’e değer kazandıracak proje

Viranşehir’e değer kazandıracak proje
12.12.2022 09:47
0
A+
A-

Viranşehir Belediyesi, Viranşehir’in sosyal hayatına renk katacak olan Sulutepe Göleti Mesire Alanı için proje hazırladı. Modern projeye yönelik çalışmalara kısa sürede başlayacaklarını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Sulutepe Göleti Mesire Alanı Projesinin Viranşehir’e değer katacağını söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, seçim döneminde verdiği bir vaadi daha yerine getiriyor. Başkan Ekinci’nin çabaları sonucu Sulutepe Göleti Mesire Alanı’nın mülkiyeti, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Viranşehir Belediyesi’ne tahsis edildi. Burayı vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir mekâna dönüştürmek için çalışma yürüten Viranşehir Belediyesi, 155 bin 400 metrekarelik alana göre proje hazırladı. Viranşehir’in en önemli yatırımlarından birisi olacak bu projede;  halı saha, basketbol ve voleybol sahaları, mesire alanı, oyun grubu, kafe, oturma alanları, gezi yolları mescit ve sosyal donatı alanları bulunuyor.

BAŞKANLAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Viranşehir’e ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Sulutepe Göleti Projesi’nin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci’den dev proje hakkında bilgiler alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Sulutepe Göleti Projesi’nin uygulanması noktasında gereken desteği vereceklerini belirtti.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’E ÇOK YAKIŞACAK

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede atıl durumda bulunan Sulutepe Göleti Mesire Alanı’nı Viranşehir’e kazandırmak için bölgeye çok yakışacak bir proje hazırladıklarını söyledi. Projelerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katkı sunacağını vurgulayan Başkan Ekinci, “Viranşehirli hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, onlar için ne yapsak azdır. Bunun için seçim döneminde verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Vaatlerimizden birisi de Sulutepe Göleti Mesire Alanı’ydı. İlçemizin en önemli yerlerinden biri olan bu bölge için Viranşehir’imize yakışacak bir proje hazırladık. İnşallah bunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapacağız. Katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş’a teşekkür ederiz” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Yardım kolileri, güvenli alanlarda barınan vatandaşlara ulaştırılıyor

Bu projenin Viranşehir’e değer katacağını vurgulayan Başkan Ekinci, “İnanıyorum ki Sulutepe Göleti Mesire Alanı Projesi tamamlandığında Viranşehirli aileler için, gençlerimiz için bir cazibe merkezi olacaktır. Projemiz içerisinde ailelerin çocuklarıyla huzur içinde vakit geçirebilecekleri, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri yemyeşil bir alan olacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile en kısa sürede buradaki çalışmalarımıza başlayıp, siz kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Viranşehir’imize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.