enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5110
EURO
34,8958
ALTIN
2.455,36
BIST
9.889,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Yağmurlu
22°C

Karaköprü’de çim saha gençlerin hizmetine sunuldu!

Karaköprü’de çim saha gençlerin hizmetine sunuldu!

Karaköprü’de çim saha gençlerin hizmetine sunuldu!
27.12.2022 16:34
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesindeki sentetik çim sahası Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın katılımıyla hizmete sunuldu.

Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni kalıcı yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Seyrantepe Mahallesinde gençlerin spor yapacağı bir alan talebi üzerine Karaköprü Belediyesi mahalleye sentetik çim saha kazandırıldı. 

Kısa sürede yapımı tamamlanan sentetik çim sahanın açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunulurken, açılışta Başkan Baydilli’nin yanı sıra Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, MHP Karaköprü İlçe Başkanı Mahmut Çiftçi, belediye meclis üyeleri ve çocuklar ile vatandaşlar yer aldı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan gençler için güzel bir tesis kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, “Çocuklarımız her şeyin en güzeline layıktır. Burada yapılan her hizmet onlar için yapıldı ve açılışını gerçekleştirdik. Mahallemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, Karaköprü’nün hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe’ye yeni hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Seyrantepe Mahallemizde çocuklarımız için güzel bir hizmet gerçekleştirmek istedik ve bu güzel semt sahasını yapıp bugün açılışını gerçekleştirdik. İnşallah kapalı spor salonumuz tamamlandığında oranın da açılışını yapıp hizmete sunacağız. Sayın Valimize de destekleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemize güzel eserler kazandırıp daha yaşanılabilir bir Karaköprü’yü sizlere sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılışın ardından çocuklar sahada doyasıya oynarken, tesisi mahalleye kazandırdığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

HABERLER  Karacadağ’ın kültürel dokusu Mirkut’la beyaz perdede
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.