enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Vali Ayhan’dan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasına destek

Vali Ayhan’dan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasına destek

Vali Ayhan’dan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasına destek
13.01.2023 14:41
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Ceza ve Tekvifevleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasının Adalet Sarayında gerçekleşen kitap dağıtım törenine katıldı. Vali Ayhan, kampanyaya 500 kitap ile destek olurken, cezaevi personeline de kitap dağıttı.

Ceza ve infaz kurumlarında kalan tutuklu ve hükümlülerin cezaevinden çıktıklarında topluma daha kolay entegre olmaları, psikolojik olarak iyileşme sürelerinin hızlanması amacıyla ‘Kitap iyileştirir’ sloganıyla kitap bağış kampanyası başlatıldı. Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokolle başlatılan kampanyaya Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’da destek oldu.

Adalet Sarayında gerçekleşen kitap dağıtımı törenine katılan Vali Ayhan, 500 kitabın teslimini gerçekleştirirken cezaevi personeline de kitap dağıttı.

Programda konuşan Vali Ayhan, “Kitap,  kişisel gelişimi ve içsel eğitimi barındıran bir araçtır. Sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda personelimiz ve cezaevinde olan hükümlülerimizin de faydalanmasını hedefledik. Bu sayede onların kendilerini eğitmesi yönünde kitaplar yardımcı olacaktır.” dedi.

HABERLER  Eczanelere ilişkin yeni kararlar alındı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.