enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Muhalefet-iktidar ‘İslam Dünyası Turizm Başkenti Urfa’ için yan yana!

Muhalefet-iktidar ‘İslam Dünyası Turizm Başkenti Urfa’ için yan yana!

Muhalefet-iktidar ‘İslam Dünyası Turizm Başkenti Urfa’ için yan yana!
14.01.2023 09:46
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın 2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti olarak seçilmesinden dolayı Şanlıurfa Valiliği ev sahipliğinde tanıtım ve bilgilendirme programı düzenleniyor. Programı muhalefet iktidar ayrımı yapılmaksızın siyasiler ve il protokolü tam katılım sağladı.

Şanlıurfa Valiliği’nce 2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti tanıtım ve bilgilendirme programı Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenleniyor.

Programa ev sahibi Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, CHP İl Başkanı Ahmet Budak, Demokrat Parti (DP) Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile kurum amirleri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan programda kısa bir tanıtım videosu izlendi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ETKİNLİK TAKVİMİNİ HAZIRLADIK

Program  protokol konuşmaları ile devam etti. Başkan Beyazgül İslam Dünyası Başkenti seçilmesi için başvuru yaptıklarını hatırlattı ve etkinlik takvimini hazırladıklarını duyurarak “Sayın Valimizin öncülüğünde ve kurumlarımızın işbirliği ile 2023 yılı içinde yapacağımız etkinlikleri belirledik ve bunun takvimini hazırladık. Etkinliklerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz programımıza Ahmet Özhan konseri ile başlangıç yapıyoruz. Logomuzu belirledik. Bundan sonra Sayın Valimizle birlikte her ay güzel bir etkinlik ile Şanlıurfa’mızı tanıtacağız. Şanlıurfa hak ettiği yere varacak. Biz hazırız” dedi.

Program devam ediyor. 

HABERLER  Urfa temsilcisi deplasmanda galip
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.