enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Erdoğan seçim tarihi olarak ’14 Mayıs’ı işaret etti

Erdoğan seçim tarihi olarak ’14 Mayıs’ı işaret etti

Erdoğan seçim tarihi olarak ’14 Mayıs’ı işaret etti
18.01.2023 11:05
0
A+
A-

Seçim tarihi öne alınacak mı? Tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, “Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950’de ‘Yeter söz milletin’ demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı” diyen Erdoğan, seçim tarihi için “14 Mayıs”ı işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

Seçim tarihiyle ilgili tartışmalar sürerken Erdoğan, konuşmasında, “2023 bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolü hem de yeni vizyonumuz ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır. Önümüzdeki aylarda yaşanacak seçimi önemli ve tarihi kılan da işte budur. Hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık. 2023 seçimlerine karşımızda oluşturulan ucube ittifakın hezeyanları ile uğraşarak hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZ 73 YIL SONRA AYNI GÜN 6’LI MASAYA YANITINI VERECEK”

Erdoğan, konuşmasında 14 Mayıs’ı işaret ederek, şunları söyledi:

“Rahmet Menderes 14 Mayıs 1950’de ‘Yeter söz milletin’ demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı. Şimdi de ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz. 73 yıl bir kez daha aynı gün 6’lı masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına yeter diyecektir”.

HABERLER  Büro Memur-Sen'den Şanlıurfa Meteoroloji Müdürlüğü önünde eylem
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.