enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C

Başkan Ekinci’den yarıyıl mesajı

Başkan Ekinci’den yarıyıl mesajı

Başkan Ekinci’den yarıyıl mesajı
20.01.2023 10:58
0
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle mesajında, öğrencilerin ve öğretmenlerin iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında yarıyıl tatiline giren tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, güzel bir tatil geçirmelerini dileyen Ekinci, “Yorucu bir yarıyıl dönemi geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan değerli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Öğrencilerin yarıyıl tatilinde yapacakları iç muhasebeyle birinci dönemi değerlendirme şansı bulacaklarını belirten Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan sizler bugün birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi hayırlısıyla aldınız. Bir dönem boyunca öğretmenlerinizin destekleriyle göstermiş olduğunuz çaba ve emeklerinizden dolayı tüm öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Ayrıca gençlerimize eğitimin aydınlık yolunu açan tüm öğretmenlere, her zaman çocuklarının yanlarında olan sevgiyle, özveriyle kucaklayan velilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrenciler; Yarıyıl tatili dinlenme ve eğlenme zamanı olmakla birlikte derslerinizdeki eksikliklerinizi tamamlamak için iyi bir fırsattır. Bu fırsatı 15 günlük zamanda değerlendireceğinize inanıyor, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı ve huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum”.

HABERLER  Çocuklar, akülü araçlara binerek sürücülük deneyimi yaşıyor
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.