enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Başkan Canpolat depremden etkilenen kırsal mahalleleri ziyaret etti

Başkan Canpolat depremden etkilenen kırsal mahalleleri ziyaret etti

Başkan Canpolat depremden etkilenen kırsal mahalleleri ziyaret etti
17.02.2023 14:11
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yaşanan deprem sonrası ilçe kırsalındaki haneleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Canpolat, hayatını kaybeden küçük Yağmur’un da taziyesine katıldı.

Haliliye Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

 Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Şanlıurfa’da da hissedilen şiddetli deprem sonrası Haliliye Belediyesi, tüm birimleriyle sahada olmaya devam ediyor. Başta gıda, battaniye, kıyafet olmak üzere yapılan yardımlar ile güvenli bölgedeki vatandaşların yanında olan Haliliye Belediyesi, psikolojik destek eğitimleriyle de depremzedeleri yalnız bırakmıyor. İlçede kurulan ve vatandaşların güvenli alanlarda konakladığı bölgeleri sık sık ziyaret eden ve inceleyen Başkan Mehmet Canpolat ise kırsal mahallelerde de vatandaşlarla bir araya geldi. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ile Kanoğlu Mahallesi ve mahalleye bağlı Canoğlu bölgesini ziyaret eden Başkan Canpolat, depremden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara geçmiş olsun temennilerini iletti. Başkan Canpolat, Kaymakam Serap Özmen Çetin ile Kanoğlu Mahallesinde Adıyaman’da yaşamını yitiren bir vatandaşın da taziyesine katıldı.

 Bölgedeki inceleme sonrası Yedikuyu Mahallesini de ziyaret eden Kaymakam Serap Özmen Çetin ve Başkan Mehmet Canpolat, yaşanan depremde hayatını kaydeden küçük Yağmur’un da taziyesine katıldı. Aileye başsağlığı dileyen Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

HABERLER  Viranşehir'de kapağı açık panolar tehlike saçıyor!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.