enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YSK deprem bölgesinde incelemelerini tamamladı

YSK deprem bölgesinde incelemelerini tamamladı

YSK deprem bölgesinde incelemelerini tamamladı
06.03.2023 06:57
0
A+
A-

YSK’nın deprem bölgesine gönderdiği heyet Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 11 ili dolaşarak, incelemelerini tamamladı. Heyet “Seçimin yapılmasının önünde bir engel yok” ifadesini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), deprem bölgesine gönderdiği heyet incelemelerini tamamladı ve “Seçimin yapılmasının önünde bir engel yok” dedi. Buna paralel olarak hazırlıklar da başladı. Deprem nedeniyle ilini terk etmiş vatandaşın oyunu rahat bir şekilde kullanmasının sağlanması öncelikler arasına alındı.

SEÇİM YAPILABİLİR

YSK, şehirleri adeta yok eden, binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem felaketinin etkilerini yerinde incelemek için bir heyet oluşturdu. Heyet geçen günlerde depremden zarar gören 11 il ile 62 ilçede tek tek incelemelerde bulundu. Oy kullanılacak binalar, sandık ve oy kabinlerinin, mühürlerin durumuna kadar her ayrıntıya bakıldı. Çadır ve konteyner kentlere nasıl sandık kurulabileceğine dair planlamalar öngörüldü. Sabah’ta yer alan habere göre; çalışmalarını tamamlayan heyetin ön izlenimlerini aktardığı ve YSK’ya “Seçimin yapılmasının önünde bir engel olmadığı” yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

HABERLER  Deva Partisi Birecik'te Susuzluk sorunuyla gündem olan köyde incelemelerde bulundu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.