enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5445
EURO
34,9707
ALTIN
2.428,30
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti
31.03.2023 17:09
0
A+
A-

Şanlıurfa’da AK Parti’de il başkanı olarak göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli istifa ettiği veya görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılan Abdurrahman Kırıkçı’nın bugün istifa dilekçesi genel merkeze gönderdiği öğrenildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında istifa şoku yaşanıyor. 2021 yılında Bahattin Yıldız’ın yerine il başkanlığına gelen Abdurrahman Kırıkçı görevinden istifa etti.

Abdurrahman Kırıkçı’nın bugün istifa dilekçesi genel merkeze gönderdiği öğrenildi.

Kırıkçı’nın göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli istifa ettiği veya görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılıyordu.

Abdurrahman Kırıkçı’nın istifa gerekçesi tam olarak bilinmese de milletvekili aday adaylığı için olabileceği tahmin ediliyor.

ABDURRAHMAN KIRIKÇI KİMDİR?

Abdurrahman Kırıkçı, 1971 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Hem sivil toplum alanında hem siyasi alanda görev ve aktiviteleri ile biliniyor. Yaklaşık 5 yıldır Suriye insani yardım platformunun koordinatör üyesi olarak çalışmalara katkı sundu. Bununla beraber Bölge Tabiat Varlıkları Koruma Kurul üyesi olarak da uzun bir süre görev yapan Kırıkçı, mühendislik ve ticari faaliyetlerine devam ediyor. Çevre mühendisi olan Kırıkçı’nın “çevre” ve “şehir” üzerine kapsamlı bir tez çalışması da bulunuyor. Evli ve dört çocuk babası olan Kırıkçı, orta derecede İngilizce, Arapça biliyor. 

HABERLER  Anavatan Partisi Viranşehir ilçe teşkilatında toplu istifa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.