enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Harran Üniversitesi Hastanesi iki yeni doktor hasta kabulüne başladı

Harran Üniversitesi Hastanesi iki yeni doktor hasta kabulüne başladı

Harran Üniversitesi Hastanesi iki yeni doktor hasta kabulüne başladı
04.04.2023 14:37
0
A+
A-

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu üniversitenin hastane kadrolarını güçlendireceğini belirterek Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı ile Radyoloji Ana Bilim Dalında iki yeni doktorun hasta kabulüne başladığını duyurdu.

Geçen ay görevi devralan Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, üniversite hastanesine getirilen yeni personelle hastane kadrolarını güçlendireceğini  ifade ederek şunları söyledi: “Şehrime verdiğim güzel bir haber var. Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kazanasmaz ve Radyoloji Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Demir Hocalarımız hasta kabulüne başladılar. Hastane kadrolarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz”.

Rektör Güllüoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile yaptığı görüşmede de, üniversite-şehir işbirliği için hastane ve eğitim-öğretim alanında gerekli kadro ihtiyacının karşılanması ve  dijitalleşmenin geliştirilmesi konularında amaç ve taleplerini ilettiğini kaydererek, görüşmelerin olumlu geçtiğini dile getirdi.

Derlser ve sınavlar konusunda da yapılacak ikinci bir duyuruya kadar daha önce açıklanmış mevcut şekliyle yürütülmeye devam edeceğini ifade eden Prof. Güllüoğlu, “YÖK’ün yaptığı uzaktan, yüzyüze, hibrit, çevrimiçi ders ve sınav açıklamaları sonrası, şehrimizin deprem bölgesinde yer alan 11 il içerisinde olmasından dolayı, üniversitemiz birimlerince gerekli değerlendirmelerin titizlikle yapılması, kararların alınması ve YÖK ile tekrar görüşülmesi gibi süreçlere devam edilmektedir. Hafta içi yapılacak ikinci bir duyuruya kadar derslerimiz ve sınavlarımız önceden açıklanmış mevcut şekliyle yürütülmeye devam edecektir” diye konuştu.

HABERLER  Bakan Koca’dan 'ilaç fiyatları artışı' açıklaması!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.