enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Eski Başkan Ekinci de sitem etti!

Eski Başkan Ekinci de sitem etti!

Eski Başkan Ekinci de sitem etti!
11.04.2023 18:25
0
A+
A-

Şanlıurfa AK Parti’den milletvekili aday listesinde yer almayan Eyyübiye Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’ye temsil hakkı tanınmadığını ileri sürerek, “Özelde Eyyübiye adına olmak üzere Şanlıurfamıza hizmet için talipli olduğumuz temsil hakkı 400 bin nüfuslu ilçemize tanınmamıştır” dedi.

14 Mayıs seçimleri öncesi,  milletvekili adayları kesinleştirilip, Yüksek   Seçim Kurulu’na teslim edildi.

Uzun süredir listede kimlerin yer alacağı konuşulurken, AK Parti’nin  Şanlıurfa’daki milletvekili aday listenin son hali belli oldu.

Şanlıurfa AK Parti’den milletvekili aday adayı olan fakat aday listesinde kendisine yer bulamayan   Eyyübiye Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ekinci, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Eyyübiye’ye temsil hakkı tannınmadığını ileri süren Ekinci, “Temennim listede yer alan adayların Eyyübiye’ye hakkettiği saygı ve hassasiyeti göstermesi, bağrından çıkmadıkları bu halkı, bağırlarına basmalarıdır.” dedi.

EKİNCİ: EYYÜBİYE HALKI DEĞERLİDİR, URFA’NIN TEMEL YAPITAŞIDIR

“Eyyübiye halkının parlamentoda sesininin duyulması, duyurulması bu halkın hakkı ve ihtiyacıdır.” diyen Ekinci, şunları kaydetti:

“Önceki gün, bizim de müracaatta bulunduğumuz, AK Parti milletvekili listeleri açıklanmıştır. Açıklanan listelerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. Özelde Eyyübiye adına olmak üzere Şanlıurfamıza hizmet için talipli olduğumuz temsil hakkı 400 bin nüfuslu ilçemize tanınmamıştır. Ancak ne ben ne ailem bu hakkın tanınmamasından dolayı insanımıza hizmet etmekten geri durmayacağız. Eyyübiye halkı değerlidir, Urfa’nın temel yapıtaşıdır. Parlamentoda sesininin duyulması, duyurulması bu halkın hakkı ve ihtiyacıdır. Temennim listede yer alan adayların Eyyübiye’ye hakkettiği saygı ve hassasiyeti göstermesi, bağrından çıkmadıkları bu halkı, bağırlarına basmalarıdır. Bilinmesini isterim ki bizlerin talipli oldukları makamlar insanımıza hizmet etmek ve katkıda bulunmak için birer araç olarak gördük. Öyle de olmaya devam edecek.”  

“ORTAK GAYRET İÇERİSİNDE HİZMETLERİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİMİZİ”

HABERLER  Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa milletvekili adayları davete katıldı

Eyyübiye’ye hizmet etmeye devam edeceğini belirten Başkan Ekinci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Dostlar Adresim bellidir, şahsıma ulaşmanın yolları kolaydır. Tüm muhtarlarımızdan ve halkımızdan istirhamım şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da onlarla ortak gayret içerisinde hizmetlerinde olmaya devam edeceğimizi ve bu gayretimizi daha da arttıracağımızı bilmeleridir. Eyyübiye halkının Ankara’da bir vekili yoksa da asli olarak kendini temsil etmesi önünde bir engeli yoktur. Bu temsili sağlamak için, taleplerini duyurmak ve gerçekleştirmek için mücadele vermek dün de bugün de yarın da sorumluluk kabul ettiğim ve kutsal addettiğim hususlardır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.