enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4480
EURO
34,7443
ALTIN
2.437,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Hilvan’da Yıkım ve Enkaz Kaldırma Çalışmaları Sürüyor

Hilvan’da Yıkım ve Enkaz Kaldırma Çalışmaları Sürüyor
14.04.2023 21:16
0
A+
A-

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Elbistan merkezli meydana gelen depremden etkilenen Hilvan İlçesi’nde, ağır hasar gören yapıların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen iki büyük depremin ardından Hilvan İlçesi’nin merkez ve kırsal mahallelerinde yüzlerce yapıda ağır hasar meydana gelmişti. Yaşanılan asrın felaketinde, AFAD ekipleri tarafından sahada yürütülen çalışmalar sonucunda ağır hasarlı olduğu tespit edilen yüzlerce yapının yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Hilvan İlçe Kaymakamlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen;  ilçe merkezi başta olmak üzere onlarca kırsal mahallede yüzlerce yapının acil olarak yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları Hilvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilerek destekleniyor. Sahada çalışan teknik ekiplerin kontrolünde güvenli bir şekilde yıkımı gerçekleştirilen yapıların enkazları da lokasyona bağlı olarak toplanıyor. Kaldırılan enkazların bir kısmı da yine lokal olarak farklı amaçlarda kullanılıyor.

Yetkililer, hiçbir vatandaşımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atmadan yıkımların en kısa sürede bitmesi için 5 ayrı ekibin oluşturulduğunu ve en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

HABERLER  Şanlıurfa’da hasta yakınlarına çorba ikramı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.