enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5336
EURO
34,7579
ALTIN
2.488,21
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Seçimde aday olmak için istifa eden memurlara büyük kıyak

Seçimde aday olmak için istifa eden memurlara büyük kıyak

Seçimde aday olmak için istifa eden memurlara büyük kıyak
16.04.2023 08:31
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı, seçimde aday olan kamu görevlileri için bir yazı gönderdi. Kamu görevlileri, söz konusu görevlerinin dolu olması durumunda başka bir yere atanabilecek.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, seçimlerde aday adayı olan devlet memurları ile ilgili bakanlıklara, kurumlara yazı gönderdi.

Ulusal bir gazetede yer alan habere göre, Yazıda aday olmak amacıyla görevinden ayrılan devlet memurları ve diğer kamu görevlilerinin adaylığı veya seçimi kaybetmeleri ve ayrıldıkları görevlerine dönmek üzere başvurmaları halinde atanmalarının YSK tarafından kesin seçim sonuçlarının yayımlanması beklenmeksizin yapılabileceği belirtildi.

Buna göre daha önce kamu görevlileri, eski görevlerine dönmek için seçim kesin sonuçlarının ilanını beklerken şimdi artık beklemelerine gerek olmayacak.

Söz konusu görevlerin dolu olması halinde göreve dönüş talebinde bulunanlar, kazanılmış hak aylık derecelerindeki başka bir göreve atanacak.

HABERLER  Şanlıurfa Tabip Odası Başkanı uyardı: Bu dalga aşısızların dalgası!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.