enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,9605
ALTIN
2.434,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Zeynep Bucak’ın Hilvan’daki Çağrısı Karşılık Buldu

Zeynep Bucak’ın Hilvan’daki Çağrısı Karşılık Buldu

Zeynep Bucak’ın Hilvan’daki Çağrısı Karşılık Buldu
04.05.2023 22:08
0
A+
A-

Adalet Partisi’nin eski Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Celal Bucak’ın eşi Zeynep Bucak, Hilvan ve Şanlıurfa’daki akrabaları, dostlarını ziyaret ederek oğlu Fatih Mehmet Bucak’ın bağımsız milletvekili adaylığı sürecinde destek istedi.

Hilvan ve Şanlıurfa’daki ziyaretlerinde, birlik ve beraberlik çağrısı yapan Zeynep Bucak, oğlunun mağdur olduğunu belirtti ve destek istedi.

Zeynep Bucak, Hacı Muhammed Aşiretin Hacı Musa Ailesi( Çağrı yaptı” Gün birlik ve beraberlik günüdür. Fatih ağam mağdur olmuştur. Buradan tüm akrabalarıma ve dostlarıma çağrı yapıyorum. Fatih hocaya sahip çıksınlar, desteklesinler. Fatih samimi ve dürüst biridir. Tüm Hilvan ve Şanlıurfa halkını Fatih’e sahip çıkmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Zeynep Bucak, oğlunun dürüst ve samimi bir insan olduğunu vurgulayarak, tüm Hilvan ve Şanlıurfa halkını Fatih Mehmet Bucak’a destek vermeye çağırdı.

Zeynep Bucak’ın çağrısıyla birlikte, Hilvan ve Şanlıurfa’da yaşayan akrabaları ve dostları, Fatih Mehmet Bucak’a destek olmak için harekete geçti. Bu desteklerle birlikte, Fatih Mehmet Bucak’ın bağımsız milletvekili adaylığı süreci daha da güçlenerek devam ediyor.

HABERLER  Şanlıurfa MHP Milletvekili adayı Halil Bakış, Şanlıurfa Fıstığını Dünya Markası Yapma Sözü Verdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.