enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4939
EURO
34,7326
ALTIN
2.487,63
BIST
9.499,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
30°C
Şanlıurfa
30°C
Açık
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C

Bozdağ’ın sandığında Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun ikiye katı oy aldı

Bozdağ’ın sandığında Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun ikiye katı oy aldı

Bozdağ’ın sandığında Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun ikiye katı oy aldı
14.05.2023 23:10
0
A+
A-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Şanlıurfa’da oy kullandığı sandıkta tamamlanan sayım işlemleri sonucunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan iki kat daha fazla oy aldı.

Tüm ülkenin sandık başına gittiği bugün, AK Parti’nin Şanlıurfa’dan birin sıra adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da sabah saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

Bakan Bozdağ’ın oy kullandığı 1075 nolu sandıkta sayım işlemleri tamamlandı ve resmi olmayan sonuçlar açıklandı.

Sandık sonuçlarına göre, Bakan Bozdağ’ın oy kullandığı ilgili sandıkta Cumhurbaşkanlığı Seçimi için kullanılan 292 oydan 192’si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a giderken, Kemal Kılıçdaroğlu için geçerli olan oy sayısı ise 87 oldu. Sinan Oğan’a da 13 oy çıktı.

Bozdağ’ın sandığında milletvekilliği seçimleri için geçerli olan 287 oydan 143 oyu AK Parti için kullanılırken, Yeşil Sol Parti’ye 35, CHP’ye 40, MHP’ye 15, İYİ Parti’ye 17, Yeniden Refah Partisi’ne ise 12 oy çıktı.

HABERLER  Tüysüz’den Suruç Ölüm Yolu ile İlgili Dikkat Çeken Peşkeş Teklifi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.