enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

CHP Şanlıurfa eski başkandan partisindeki olaya kınama!

CHP Şanlıurfa eski başkandan partisindeki olaya kınama!

CHP Şanlıurfa eski başkandan partisindeki olaya kınama!
14.07.2023 14:17
0
A+
A-

Şanlıurfa eski Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, dün Şanlıurfa CHP İl Başkanlığında yaşandığı iddia edilen kavga olayını kınadı.

Dün CHP Şanlıurfa İl Yönetimi ile eski İl Başkanı Ahmet Budak arasında tartışma çıktığı ve kavgaya dönüşen tartışmada Budak’ın darp edildiği iddia edilmişti.

CHP Şanlıurfa eski Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dün partisinde yaşanan bu olayı kınadığını belirtti.

Çetiner yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“İl başkanının partililere düşmanca yaklaştığı herkesin mâlumu. Külhanbeyli tavırlarla eski partiniz AKP’de onaylanabilirsiniz. Bir CHP seçmeni ve ne yazık ki sizinle çalışmış ve psikolojik ve sözel şiddet uygulamaya çalıştığınız bir kadın olarak sizi kınıyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERLER  CHP Milletvekilleri Şanlıurfa'da STK temsilcileriyle bir araya geldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.