enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3370
EURO
35,2041
ALTIN
2.247,26
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

AK Parti’den Birecik çıkarması

AK Parti’den Birecik çıkarması
18.09.2021 10:31
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında bu defa Birecik İlçesini ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin Birecik ziyaretindeki ilk durağı Birecik İlçe Başkanlığı oldu. İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Kırıkçı ve Vekil Açanal teşkilat üyeleri ile birlikte teşkilat içi istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Başkan Kırıkçı ve Vekil Açanal Birecik esnafı ve vatandaşlarla buluşup gelen talepleri dinleyerek gerekli birimlere aktardı.

ORTAOKUL AÇILIŞINA KATILDI

Esnaf ziyareti sonrası Ruzkiye Çulcuoğlu Ortaokulu, Türkan Erçetin Ana Sınıfı, Zeliha Mehmet Faiz Sözmen Ortaokullarının açılışlarını Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile birlikte gerçekleştirdi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Birecik’teki yoğun programlarına Gül Mirkelam Ana Okulunu, Birecik Kaymakamlığını, Şanlıurfa Birecik Gençlik ve Spor Müdürlüğünü, Birecik STEM akademi ve Kariyer merkezini de dahil ederek programlarını sonlandırdı.

“HAYIRSEVER İŞADAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Birecik’te teşkilatla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Kırıkçı, “Bugün Birecik ilçemizde teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu yaşarken diğer taraftan çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmeleri için çok kıymetli Valimiz Sayın Abdullah Erin ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Zemzem Gülender Açanal hanımefendiyle birlikte iki okulumuzun açılış törenini gerçekleştirdik. Bu anlamda Birecik ilçemize iki okul kazandıran yardımsever iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum “dedi.

“PROJELERİN VE YATIRIMLARIN TAKİPÇİSYİZ”

Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve bürokratlarla birlikte projelerin takipçisi olarak şehrimize gelen yatırımların hızlandırılması noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kırıkçı, “Öte yandan AK Parti ailesi olarak bizler değerler üzerinden siyaset yapan bir partiyiz, etik değerler üzerinden, ahlaki değerler üzerinden siyaset yapan bir partiyiz. Bizler aynı zamanda inşa ettiğimiz şehrin insanını da ihya etmek, imar etmek zorundayız. Bu sebeple şehrimize ve vatandaşlarımıza karşı üzerimizde büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Teşkilatımızın her bir ferdinin bu bilinçle hareket ettiğini biliyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfalı Bakan Nebati, Mersin’den aday gösterildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.