enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfalı aile Türkiye gündeminde

Şanlıurfalı aile Türkiye gündeminde

Şanlıurfalı aile Türkiye gündeminde
30.08.2023 19:14
0
A+
A-

Esra Erol’un sunduğu programa katılan Şanlıurfalı Taha ve Elif Sunkar, abileri öldükten sonra yengelerinin küçük kardeşlerini kaçırdığını iddia etti.

 Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşayan Sunkar Ailesinden Taha ve Elif Sunkar, kaybolan kardeşini yengesinin kaçırdığı iddiasıyla Esra Erol’a başvurdu.

 3 ağabeyinin öldüğünü 16 yaşındaki küçük kardeşleri İsa’nın yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını ifade ettiler. Canlı yayına bağlanan Besime Sunkar ise “İsa benim kayınbiraderim ama kocam olacak” dedi.

3 AĞABEY İNTİHAR ETTİ 1 KARDEŞ KAYIP

2016 yılında Halil Sunkar ile evlenen Besime Sunkar, evliliğinin dördüncü ayında eşini kaybetti. Besime Sunkar, eşinin ölümünden sonra kayınbiraderleriyle aynı evde kalmaya devam etti. Abisinin ölümünden sonra İsmail Sunkar da canına kıydı ve cansız bedeni evin garajında bulundu. Olaydan 18 gün sonra da diğer kardeş Musa Sunkar da harabe bir evin içinde intihar etti. Tüm yaşananların ardından Besime Sunkar’ın geçtiğimiz nisan ayında 16 yaşındaki kayınbiraderi İsa Sunkar’ı arabanın bagajına koyarak kaçırdığı iddia edildi.

16 YAŞINDAKİ KAYINBİRADERİM KOCAM OLACAK”

3 kardeşinin ölümünde payı olduğu ve İsa Sunkar’ı da kaçırdığı iddia edilen Besime Sunkar ise iddiaların ardından canlı yayına bağlandı. Yaşanan intihar olaylarında bir suçunun olmadığını söyleyen Besime, “İsa benim kayınbiraderim ama kocam olacak. O 17 ben 28 yaşındayım. Gönül ilişkimiz olması normal değil ama İsa beni koruyacak. Ben dul olduğum için beni evlendirmek istediler. Bana ve oğluma 8 yıldır devlet bakıyordu, kimse de bir şey yapmadı. Abisi, annesi ve babası İsa’yı ipe asarak fotoğraf paylaştılar. İsmail ve Musa’nın kendini öldürmesinde benimle bağlantısı yok. İsmail çalışırken babasıyla tartışmış. Babası, boru anahtarıyla İsmail’in eline vurmuş ve kırdı. Ölmeden bir hafta önce yaşandı. Elindeki dikişle öldü o. İsmail kendi kendine yaptı” ifadelerini kullandı.

HABERLER  İçişleri Bakanlığı 81 il valiliği koordinasyonunda denetimleri sıklaştıracak

“KARDEŞİM ‘BENİ BESİMEYE VERMEZSENİZ İNTİHAR EDERİM’ DEYİP KENDİNİ ASTI”

16 yaşındaki kardeşlerinin yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını iddia eden kardeşler, “3 abim de Besime yüzünden hayatını kaybetti. Kardeşimizi Besime’ye yem etmeyeceğiz. İsa ‘Beni Besime’ye vermezseniz intihar ederim’ diyerek kendini kapıya astı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.