enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Viranşehir Belediyespor’un hedefi şampiyonluk

Viranşehir Belediyespor’un hedefi şampiyonluk

Viranşehir Belediyespor’un hedefi şampiyonluk
07.09.2023 23:12
0
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’de iki yıldır 3. Lig’in kapısından dönen Viranşehir Belediyespor, yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

2023-2024 futbol sezonu için güçlü bir kadro oluşturarak hazırlıklarına start veren Viranşehir Belediyespor, yeni sezonda 3. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl play-off final maçında Silifke Belediyespor’a penaltı atışları sonucunda kaybederek 3. Lig şansını kaybeden Viranşehir Belediyespor, 3. Lig özlemini 2023-2024 futbol sezonunda bitirmek istiyor.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Viranşehir Belediyespor, yeni sezona yoğun tempoyla hazırlanıyor. Viranşehir İlçe Stadı’nda Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde yeni sezona hazırlanan Viranşehir Belediyespor, dün ısınma koşusu, dar alanda pas çalışması ile başladığı antrenmanı taktiksel çalışmalarla sonlandırdı. Neşeli geçen idmanı Viranşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

GÜLLÜ: VİRANŞEHİR’İ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü, 12 gündür yeni sezona hazırlandıklarını belirterek, “Oyuncularımızın, isteği, arzusu güzel. Mücadele gücü yüksek, oyun anlayışı iyi, topa sahip olan, oyunun içinde kalan bir takım yaratacağız. Eksik mevkilerimiz var, başkanımız ve yönetimimizle bu konuda iletişim halindeyiz. Yeni transferleri de aramıza kattıktan sonra inşallah Viranşehir’i en güzel şekilde temsil edeceğiz. İnşallah emin adımlarla 3. Lig’e yükseliriz diye düşünüyorum” dedi.

“VİRANŞEHİR’İN ÖZLEMİNİ SONA ERDİRECEĞİZ”

Taraftarların desteğinin önemine vurgu yapan Güllü, “Birlikte hareket etmemiz lazım, birlikte hareket edersek başarıyız yakalarız. Biz bir aileyiz; Belediye Başkanımız, yönetimimiz, basınımız ve taraftarlarımızla birlikte başarıya kenetleneceğiz. İnşallah Viranşehir’in çektiğimi özlemi bu yıl sona erdireceğiz” şeklinde konuştu.

TUNCEL: KUPAYI VİRANŞEHİR’E GETİRECEĞİZ”

Viranşehir Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi ve aynı zamanda takım kaptanı Emral Tuncel de geçen yıl finalde kaybederek 3. Lig’e yükselemediklerini anımsattı. Tuncel, “Bu yıl da hedefimiz 3. Lig. Yeni sezonda işi sıkı tutup, sezon sonunda inşallah kupayı Viranşehir’e getireceğiz” dedi.

HABERLER  Karaköprüspor Maçı 0-0 bitti, teknik direktör maçı değerlendirdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.