enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3819
EURO
34,6738
ALTIN
2.405,49
BIST
10.077,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Şanlıurfa’da muhtaç ve yetim çocuklara yardım

Şanlıurfa’da muhtaç ve yetim çocuklara yardım
11.12.2023 19:43
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi tarafından “Kış Bayramı” sloganıyla düzenlenen “1 Bot, 1 Mont” kampanyası ile toplam 175 muhtaç ve yetim çocuk sevindirildi.

Peygamber Cami’inde düzenlenen kampanya kapsamında, çocuklara bot ve mont dağıtıldı. Ayrıca, ailelere alışveriş kartları da hediye edildi.

Kampanyaya katılan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, “Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kampanya ile de kış aylarında zor şartlarda yaşayan çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Çocuklarımızı sevindirmenin en büyük hayır olduğunu düşünüyorum. Bu kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanyadan yararlanan çocuklar ve aileleri, desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Kampanya kapsamında, çocuklara kışlık kıyafetlerin yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

HABERLER  Külünçe balı Şanlıurfa’nın arıcılıkta büyüyen markası haline geldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.