enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Akçakale’de okul yolları çamur deryasına döndü

Akçakale’de okul yolları çamur deryasına döndü
22.12.2023 20:50
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, yağışlar nedeniyle okul yolları çamur deryasına döndü. Öğrenciler ve veliler, yolun bir an önce yapılmasını istiyor.

Akçakale ilçesine bağlı Buluntu Mahallesi’nde bulunan bir okulun yolları, yağışlar nedeniyle çamur deryasına döndü. İlçe belediyesine ait köy içi yolları da adeta su ve çamur birikintileri ile bataklığa döndü.

Yoldaki çamur, özellikle okula giden öğrenciler ve velileri için büyük sorun yaratıyor. Öğrencilerin çoğu zaman okula geç kaldığı, yürüdükleri yolun çok çamurlu olması nedeniyle çocuklarının sürekli kirli okula gitmek zorunda kaldığını belirten veliler, bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

Çocuğunu okula getirip götürürken çamurlu yoldan gelmek zorunda kaldığını aktaran veliler, yetkililere yolu bir an önce yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Mahalle sakinleri ve veliler, okula giden, yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yolun da bir an önce asfaltlanması talep ediyor.

Konuyla ilgili Akçakale Belediyesi yetkililerinden henüz bir açıklama yapılmadı.

HABERLER  Merkez Bankası’nın rezervleri geriledi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.