enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4151
EURO
34,7918
ALTIN
2.432,79
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
28°C
Şanlıurfa
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

Karaköprü Belediyespor, Antalya’da kampta

Karaköprü Belediyespor, Antalya’da kampta
29.12.2023 10:08
0
A+
A-

Sezonun ilk yarısını namağlup lider kapatan Karaköprü Belediyespor, Antalya’da devre arası kampına girdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta çıktığı 14 maçtan 12 galibiyet 2 beraberlikle 38 puanla ilk yarıyı namağlup lider olarak kapatan Karaköprü Belediyespor, ikinci yarı için daha detaylı planlar yaparak devre arası kamp dönemine Antalya’a başladı.

En yakın rakibine 11 puan fark atan kırmızı siyahlılar, devre arası kampı sıkı hazırlanarak lige iyi başlayıp sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

İkinci yarının ilk maçında Ordu ekiplerinden Fatsa Belediyespor’u evinde konuk edecek olan takımın Antalya kampı 10 gün sürecek. Kampta oyuncuların moral ve motivasyonun üst seviyelerde olduğu gözlendi.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, kampın ligdeki hedeflerine ulaşmak için çok önemli olduğunu belirterek, “İkinci yarıda da aynı başarıyı sürdürmek için çok çalışacağız. Antalya kampımız bu anlamda bizim için çok önemli. Burada hem fiziksel hem de taktiksel anlamda kendimizi hazırlayarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Oyuncular da kampın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “İkinci yarıda da aynı başarıyı sürdürmek için çok çalışacağız. Antalya kampı bizim için çok iyi bir fırsat. Burada hem fiziksel hem de taktiksel anlamda kendimizi hazırlayarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

HABERLER  Hataylı kardeşler depremin yaralarını Şanlıurfa'da sporla sarıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.