enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3901
EURO
34,6511
ALTIN
2.390,33
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Urfa Çalışma Grubu’ndan belediye başkan adaylarına 4 maddelik beklenti

Urfa Çalışma Grubu’ndan belediye başkan adaylarına 4 maddelik beklenti
26.01.2024 00:31
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın gündemindeki konulara dair paylaşımlar yaparak sorunlara işaret edip çözüm önerileri sunan Urfa Çalışma Grubu, yerel seçimlerde belediye başkan adaylarından beklentilerini açıkladı.

Grup tarafından yapılan açıklamada, belediye meclis üyelerinin alanında uzman, donanımlı, şehir kaygısı taşıyan şaibesiz kişilerden oluşması, belediyenin tüm mal, hizmet, personel alım işlemlerinin hesap verilebilir ve şeffaf olması, belediye hizmet ve olanaklarının adil olarak sunulması ve imar planlarındaki sosyal donatı alanlarının amacına uygun kullanılması talep edildi.

Açıklamada, “Şanlıurfa, potansiyeli yüksek bir şehirdir. Ancak, bu potansiyelin yeterince değerlendirilemediğini görüyoruz. Bunun en önemli nedenlerinden biri, belediye yönetimlerinin şeffaf ve hesap verilebilir olmamasıdır. Belediye meclisleri, belediye başkanının yandaşı olan kişilerle doldurulmakta, belediyenin tüm işlemleri kapalı kapılar ardında yapılmaktadır. Bu durum, belediye hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını engellemektedir” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Belediye hizmet ve olanaklarının adil bir şekilde sunulması gerekmektedir. Belediyenin kaynakları, tüm vatandaşların faydalanabileceği şekilde kullanılmalıdır. İmarlı alanlarda sosyal donatı alanlarının amacına uygun kullanılması, kentin sosyal yapısının gelişmesi açısından önemlidir” ifadelerine yer verildi.

Urfa Çalışma Grubu, belediye başkan adaylarına bu beklentilerini yerine getirmeleri çağrısında bulundu.

HABERLER  PFDK’den Şanlıurfaspor’a para cezası!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.