enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Gülpınar yeni transfer diye duyurdu! ‘Kırgın’ başkanın yeni adresi belli oldu

Gülpınar yeni transfer diye duyurdu! ‘Kırgın’ başkanın yeni adresi belli oldu
13.02.2024 21:38
0
A+
A-

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nin adayı oldu. Yalçınkaya’ya rozetini Kasım Gülpınar taktı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti’den aday gösterilmemesi üzerine beraberindeki 17 meclis üyesiyle birlikte istifa etmesiyle gündeme gelmişti. 

Yalçınkaya’nın Yeniden Refah Partisi’nin adayı olacağı kulislerde konuşulsa da resmi bir açıklama gelmemişti. 

Ancak Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) düzenlenen toplantıda Yalçınkaya’nın adaylığı resmen duyuruldu. 

Yalçınkaya’nın tanıtıldığı toplantıya Yenide Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye belediye başkan adayı Mehmet Ekinci ve Akçakale’den gelen birçok vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Kasım Gülpınar Mehmet Yalçınkaya’nın adaylığını şu sözlerle duyurdu:

Şu anda mevcut Belediye Başkanı olan Mehmet Yalçınkaya ve önceki dönem AK Parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık, AK Parti’den istifa ederek artık Yeniden Refah Partisi çatısı altında bizlerle beraber siyaset yapacaklar. 31 Mart seçimlerinde İnşallah Yeniden Refah Partisi’nin Akçakale Belediyesi adayı olarak Mehmet Yalçınkaya ve arkadaşlarıyla beraber yol yürüyeceğiz.

Yeniden Refah kadroları olarak 1 Nisan’da Şanlıurfa’yı belediyecilik olarak yönetmeye talibiz. Parti olarak daha önceden halkın gönlünde yer edinmiş bir kadro oluşturmaya gayret ediyoruz. Ve bugünde son hamlemiz son transferimiz diyelim, değerli tecrübeli siyasetçimiz Mehmet Yalçınkaya ile beraber güzel bir törene imza atıyoruz.”

Törende adayı henüz belirlenmeyen ilçeler hakkında da konuşan Gülpınar, “Adayı belirlenmeyen 2-3 ilçemiz kaldı. Bu ilçeler içinde en doğru adayı bulmaya çalışıyoruz diyerek, 20 Şubat’ta listeleri yayınlayacaklarını belirtti.

HABERLER  HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan "ittifak" açıklaması
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.