enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3784
EURO
34,7289
ALTIN
2.433,87
BIST
10.056,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da valiliğe zamansız tatil tepkisi

Şanlıurfa’da valiliğe zamansız tatil tepkisi
14.02.2024 12:19
0
A+
A-

Şanlıurfa’da öğrenciler ve veliler sağanak nedeniyle geç alınan tatil kararına tepki gösterdi.

Şanlıurfa’da dün gece saatlerinde başlayıp sabah etkisini artıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Şanlıurfa Valiliği okulların tatil edildiğini sabah saatlerinde duyurdu.

Vali Hasan Şıldak, sabah 07.11’de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak il genelindeki ilk ve orta derece okullarda eğitim ve öğretime 1 günlük ara verildiğini açıkladı.

Veliler yapılan tatilin zamanlamasına tepki gösterdi. Meteorolojinin dün yaptığı tahmin ve uyarılarda Şanlıurfa için yağış uyarısı yapılmasına rağmen okulların tatil edilmemesi ve bugün çocuklar bazı okullarda dersteyken tatil duyurusunun yapılması veliler, öğrenciler ve servisçiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Vali Şıldak’ın tatil duyurusunu yapmadan önce kentte birçok servisin öğrencileri okullara taşıdığı görüldü.

Öğrenciler ve veliler geç alınan tatil kararına sosyal medyadan tepki gösterdi.

İşte o tepkilerin bazıları:

“Onca yağmuru yiyip okula geldik, okuldayken tatil edildi. Ücretli öğretmenim ve bugünkü ders saatlerim maaşımdan kesilecek. Gerçekten hayal kırıklığı…”

“Metroloji dünden beri uyarı yapıyordu şehrin valisi okul zil saatine 10 dakika kala metrolojinin uyarısından haberi olmuş sanıyorum.! Ülkemiz ve şehrimiz kötü yönetiliyor.”

“Vali bey çocuklar sabahın saat 5 de kalkıp okula varmadan tatil diyorsunuz bunu dün gece yapsaydiniz Allah’tan gunahmi olurdu Sabah veliler ayakta öğretmenler ayakta okul birinci zili caliyor aaaa vali bey okulu tatil etti Yapmayın bunu çocuklara Allah’tan kokrkun”

“Sayın valim ben okul kantini çalıştırıyorum sabah erken saatte kalkıp geldik bir sürü hazırlık yaptık bizim halimiz ne olacak”

“Keşke bunu daha önce duyursaydınız. Çocuklar okula gitti ve geri geliyor. Seçim mitingi diye cep telefonlarına harıl harıl mesaj atılıyor. Bunu sms ile bildirmek çok mu zor. Hangi çağdayız”.

HABERLER  Şanlıurfa'da başarılı doktor emekliye ayrıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.