enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa yeniden şahlanacak’’

Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa yeniden şahlanacak’’
04.03.2024 01:35
0
A+
A-

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün, seçim ofisi görkemli törenle açıldı. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta vatandaşlar Başkan Beyazgül’e yoğun ilgi gösterdi. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’nın yeniden şahlanacağını söyledi.

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için ilk seçim ofisini açtı. Hamidiye Mahallesi Emniyet Caddesindeki seçim ofisinin açılışı festival havasında gerçekleşti. Açılışa binlerce kişi katılarak Başkan Beyazgül tezahüratları yaptı.

Başkan Beyazgül’ün seçim ofisinin açılışına TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, AK Parti Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, İbrahim Halil Yıldız, İş insanı Fatih Bucak ile muhtarlar, STK temsilcileri taraftarlar ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYDUK, ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRDİK’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle kentin adeta görünümünü değiştirdiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Biz taş üstüne taş koyduk bu şehri güzelleştirdik. İşleri kolaylaştırdık. Sevdik ve bu şehirde yaşamaya devam ettik. Elinde yaptığı hiçbir iş olmayanlar bizlere nasıl algı yaparız biz nasıl iftira yaparız düşüncesindeler. Bu güne kadar neredeydiniz. Burası Şanlıurfa, burası sevgi şehri, burası kardeşlik ve barışın şehridir. Daha Yürüyecek çok yolumuz var Yapacak çok işimiz var Allah’ın izniyle Şanlıurfa şahlanacak, Şanlıurfa gelişecek, Şanlıurfa Şirin Şanlıurfa olmaya devam edecek. Kimse yaptığımız bu hizmetlerin önüne geçemez kimse Şanlıurfa’nın yükselişini durduramayacaktır’’ dedi.

BOZDAĞ, ‘’AK KADROLARLA HİZMETE DEVAM

HABERLER  Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvuru yapıldı

Şanlıurfa’da sürdürülen çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğini anlatan TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ise ‘’Şanlıurfa’nın önünün açılması, istikametinde güçlü bir şekilde koşması devam eden hizmetlerin hızla tamamlanması yeni olanların güçlü bir şekilde hayata geçirilmesi ve Şanlıurfa’nın gelişmesi için çalışan kadrolar var. Şanlıurfa’nın kaybedecek saniyesi dahi yok dedik. Urfa’nın belediyeciliği bilen tecrübeli gece gündüz çalışan milletin malında eli de gözü de olmayan Milletin hakkını hukukunu koruyan kadrolara ihtiyacımız var. Onun için kendini ispat etmiş olanlar önemli Bu nedenle mevcut başkanlarımızın büyük bir kısmıyla neredeyse tamamıyla yeniden yola devam dedik. Belediyecilik hizmetlerini alnın teriyle hakkıyla yapan Zeynel Abidin Beyazgül kardeşimle yeniden yola devam kararı aldık. İstedik ki Şanlıurfa’mız daha güçlü yoluna devam etsin Çünkü Urfa’da çok iş yaptık ama yapacağımız daha çok işimiz var. Değerli kardeşlerim Şanlıurfa hesapları bozan insanların yeridir. Şanlıurfa tuzakları bozan insanların yeridir. Şanlıurfa her zaman hakkın ve hakikatin sahibi olan insanların yeridir. 31 Mart’ta Şanlıurfa’nın önüne konan bütün oyunları bozmaya Şanlıurfa hazırmıyız. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la yol yürümeyi şereflerin en büyüğü sayıyoruz. İnşallah 31’inde de Türkiye için Urfa için milletimiz için yürümeye devam edeceğiz. Şanlıurfa’da Allah’ın izniyle yeniden Erdoğan yeniden AK Parti diyerek bu yürüyüşü güçlü şekilde yürüyecektir. Urfa’mızın diğer ihtiyaçlarıyla daha güçlü bir şekilde yolunuza devam edeceğiz. Onun için Diyoruz ki durmak yok gece gündüz çalışmak var, kapı kapı dolaşmak var, yola devam etmek var. Recep Tayyip Erdoğan 9 Mart saat 13.00’te Şanlıurfa’mızda olacaklardır. Şanlıurfalı değerli kardeşlerim Cumartesi günü saat 13.00’te Şanlıurfalılar olarak kardeşlerimizle komşularımızla iş arkadaşlarımızla düğüne gider gibi meydanı dolduracağız’’ diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İş İnsanı Fatih Bucak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e her zaman destek vereceklerini söylediler.

HABERLER  Emin Yetim: Miting Değil, Sadece Seçim Bürosu Açılışı Yaptık

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, seçim ofisinin açılışı TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ve katılımcılar tarafından yapıldı. Başkan Beyazgül sevgisinin caddelere sığmadığı seçim ofisi açılışına binlerce kişi katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.