enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,1090
EURO
38,0897
ALTIN
2.858,54
BIST
9.963,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
37°C
Şanlıurfa
37°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
36°C
Pazar Az Bulutlu
37°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
35°C

Halfeti’nin yeni kaymakamı göreve başladı

Halfeti’nin yeni kaymakamı göreve başladı
30.07.2024 18:02
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Senirkent Kaymakamlığından, Halfeti Kaymakamlığına atanan Hakan Başoğlu, görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Senirkent Kaymakamlığından Halfeti Kaymakamlığına atanan Hakan Başoğlu, görevine başladı.

Halfeti Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2024/187 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Halfeti Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Hakan BAŞOĞLU, göreve başladı.

Kaymakamımız göreve başlama mesajında;

“Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan “Fıratın İncisi” Halfeti ilçemizde göreve başlarken, sizlere hizmet etmenin onur ve mutluluğu içerisinde tüm Halfetide ki vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

İlçemizde, görev yaptığımız sürece; “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” düsturu ile insan odaklı bir anlayışa sahip olacağız. İlçemizin yatırım, projelerini ortak akıl çerçevesinde ve birlik, beraberlik içerisinde yürüteceğiz.

Bu görevi yürütürken, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışıyla, ilçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanılır bir Halfeti için yapılacak çalışmalar önceliğimiz olacağını belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür eder, Halfetili hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.”

HABERLER  Okullar açıldı vaka sayıları artıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.