enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Helvacı uyardı: Batı’nın yeni oyunu ‘Milli Görüş taklitçiliği’ne dikkat!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı yaptığı yazılı açıklamada, “Ülkemizde son dönemde söylemlerde ‘Milli Görüş Taklitçiliği yapıldığını ancak eylemlerde ‘Batı taklitçiliği’nden öteye gidilemediğini ” ifade etti.

Helvacı uyardı:  Batı’nın  yeni oyunu ‘Milli Görüş taklitçiliği’ne dikkat!
10.06.2020 18:16
0
A+
A-


Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı yaptığı yazılı açıklamada, “Ülkemizde son dönemde söylemlerde ‘Milli Görüş Taklitçiliği yapıldığını  ancak eylemlerde ‘Batı taklitçiliği’nden öteye gidilemediğini ” ifade etti.

Helvacı,  ” Erbakan Hocamız ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ve içerideki batılılaşma sürecinin milletimizi köleleştirmeye yönelik olduğunu ‘’Batı Taklitçiliği’’ başlığı altında uzun yıllar anlatarak tek kurtuluş reçetesinin Milli Görüş olduğunu hem teorik hem de uygulamalı olarak aziz milletimize göstermişti. Günümüzde ise artık Irkçı Emperyalizm’in ve Dış güçlerin yeni bir oyunu olarak, Batı taklitçiliği olgusunun yerini  ‘Milli Görüş  taklitçiliği’ almış ve özellikle siyasetin ana omurgasını Milli Görüş söylemleri oluşturmuştur. Gerek merkezi yönetimde gerekse yerel yönetimlerde milletin önüne çıkarken tamamen milli politikalardan ve halkın hassas olduğu konulardan nutuklar atılmakta fakat uygulamada borç-faiz sistemi, israf düzeni, kültürel ve ahlaki yozlaşma ve ifsat son sürat sürdürülmektedir.”  ifadelerini kullandı.

‘İmamoğlu israfta üstüne koyarak yoluna devam ediyor’

Helvacı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulunarak,  söylemlerinde ‘Milli Görüş taklitçiliği’ yaptığını eylemlerinde ise Batı taklitçiliğinden öteye gidemediğini belirtti.

Helvacı şunları kaydetti:

“Seçimlerden önce milletin milli ve manevi duygularına sahipmiş ve saygılıymış gibi camilerden çıkmayan, Yasin-i Şerifler okuyarak medyaya servis eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ‘eşcinsel nikah kıymayı’ şahsi olarak arzuladığını  fakat toplumun bunu hazır olmadığını dile getirmektedir. Ekonomik olaraksa yine batıdan faizli krediler peşine düşerek aslında İstanbul’a hiçbir şekilde beklenilen hizmetleri yapamayacağını çok net bir şekilde ortaya koymaktadır. Kendilerinden önceki yönetimin israflarından yakınmış fakat israfta üstüne koyarak yoluna devam etmektedir.”

AK Partili Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ‘heykel’ eleştirisi

Geçtiğimiz günlerde büyük tepki çeken Ertuğrul Gazi heykeli ile gündeme gelen AK Partili Ordu B.Şehir Belediyesini de eleştiren Helvacı,  “2019 yılı sonu itibarı ile toplam borcu 640 milyon TL’nin üzerinde olan Ordu Büyükşehir Belediyesinin heykel dikme olayı aslında israfın boyutunu ve toplumdan ne kadar uzak olduklarını gözler önüne sermiştir. Zaten ekonomik sıkıntıda olan ve pandemi  sebebiyle  de iyice darboğaza giren milletimizin aklıyla oynar gibi, hiç kimsenin hiçbir işine yaramayacak, milletin hiçbir sorununa çözüm sağlamayacak ve zaten bizim kültürümüzde de yeri olmayan bir faaliyete imza atarak yozlaşmanın ve tükenmişliğin fotoğrafını resmetmiştir. ” ifadelerinde bulundu.

HABERLER  Ahmet Ersin Bucak, İYİ Parti'den aday adaylığı dosyasını çekti!

Söylemde de eylemde de Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah!

Helvacı, “Sadece yerel yönetimlerde ki birkaç uygulama ile örneklendirdiğimiz, söylemde Milli Görüş taklitçiliği eylemde ise Batı taklitçiliği, üzülerek ifade ediyoruz ki merkezi yönetimde çok daha vahim boyutlardadır.  Dr. Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi en kısa zamanda hem merkezi hükümette hem de yerel yönetimlerde ‘Milli Görüş taklitçiliğiyle’ çözümsüzlüğe sürüklenen gidişata dur diyecek ve söylemde de eylemde de gerçek Milli Görüş zihniyetiyle milletimizi hak ettiği refah düzeyine ulaştıracaktır inşallah.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.