enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5748
EURO
34,8890
ALTIN
2.436,58
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Akçakale kırsalında ilk asfalt çalışması başladı

AKÇAKALE KIRSALINDA İLK ASFALT ÇALIŞMASI

Akçakale kırsalında ilk asfalt çalışması başladı
03.06.2021 11:17
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe kırsalında ilk asfalt serimi başladı.

Akçakale Belediyesi, üst yapı çalışmalarında farkını göstermeye devam ediyor. “Sınırda yıldız ilçe” hedefiyle üst yapı çalışmalarındaki dev hamleleri bir bir hayata geçiren Belediye Başkanı Yalçınkaya, bu kez kırsalda ilk kez yolların asfaltla buluşmasını sağladı.

Çalışmalar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Pekmezli, Yeşiltepe, Berdi, Gölbaşı kırsal mahalleri arasında başladı. Çalışmalar kapsamında 3 kilometrelik yol asfaltlandı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde meclis üyesi İsmail Oldubaş’ı ile çalışmaları yerinde incelemek için kırsal Pekmezli Mahallesi’ne gitti.

Yetkililerden bilgi alan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Bismillah deyip asfalt çalışmalarımıza Pekmezli Mahallemizden başladık. Pekmezli-Yeşiltepe arasını asfaltlıyoruz. Buna bağlı olarak Gölbaşı Berdi arasını da inşallah asfaltlayacağız.

Bu yaz Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün gayreti ile şantiye ve teknik imkanlar ile bütün köylerimizde destan yazacağız. Urfa’yı batıdaki iller seviyesine getireceğiz. Çalışmalarımızın bölge insanına buradaki kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Meclis Üyesi Oldubaş ise, “Öncelikle sayın başkanımız Mehmet Yalçınkaya’ya Akçakale Pekmezli adına yapmış olduğu bütün hizmetler ve projeler adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki Yalçınkaya var. Başkanımla inşallah güzel projelerimiz olacak. Başkanımızdan Allah razı olsun” şeklinde konmuştu.

HABERLER  Kendi imkanlarıyla yaptıkları cami yanınca dumanların arasına daldılar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.